reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Wczoraj przez przypadek weszliśmy do H&M a tam taaakie przeceny na ubranka dziecięce. Nie mogliśmy sie oprzec i kupiliśmy małemu strój wyjściowy z aksamitu. Rozmiar w sam raz będzie na grudzień :) Cena i jakość wręcz zachęcająca do kupna. Z 79,90 zł przecenione na 20zł:szok: Za 10zeta wzięliśmy małemu taki ładny szary komplecik getry/spodenki z bluzeczką, przecena z 49,90. Także jeżeli któraś ma w pobliży H&M to warto tam zaglądnąć...
Aha, rozmiary przeróżne.

Załączniki

• gangol.jpg
    gangol.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 42
  • szarak.jpg
    szarak.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Ja dostałam żel do mycia ciała i włosów "NIVEA BABY" ale tam jest napisane, że do stosowania powyżej 1 miesiąca życia i to takimi małymi literkami z tyłu:baffled:

Wczoraj przez przypadek weszliśmy do H&M a tam taaakie przeceny na ubranka dziecięce. Nie mogliśmy sie oprzec i kupiliśmy małemu strój wyjściowy z aksamitu. Rozmiar w sam raz będzie na grudzień :) Cena i jakość wręcz zachęcająca do kupna. Z 79,90 zł przecenione na 20zł:szok: Za 10zeta wzięliśmy małemu taki ładny szary komplecik getry/spodenki z bluzeczką, przecena z 49,90. Także jeżeli któraś ma w pobliży H&M to warto tam zaglądnąć...
Aha, rozmiary przeróżne.

sliczne ubranka, musze sie tam wybrac:-)

reklama
No ja licze na to ze Hanka bedzie miała włosy jak mały szympansik bo takie sa ładniejsze ;-) Ale chodzi mi o to ze w porownaniu z naszymi to dziecko niewiele na tej głowie ma.

koza - uwielbiam czytać twoje posty, bo masz takie zdrowe podejście do ciąży i zarbiste porownania (szympansik:-D:-D:-D:-D), zawsze mam banana ana gębie, jak piszesz o porodzie albo innych sprawach:-D:-D:-D

Do góry