reklama
Też kupilam i nie doczytalam że mozna od 1mca dlatego kupilam Oilatum...a nivee pozniej wykorzystam:-)Ja dostałam żel do mycia ciała i włosów "NIVEA BABY" ale tam jest napisane, że do stosowania powyżej 1 miesiąca życia i to takimi małymi literkami z tyłu![]()
Nie. Nawet włoski mozna myć tą samą wodą z emulsją. Chociaz nie wiem czy wloski nie beda tluste ale to słowa położnej ze szkoly rodzenia.I wtedy się już nie używa żadnych środków do mycia?
A ja w końcu kupiłam pościel 3 -elementową
Reno Green
ale tu na zdjęciu nie wygląda tak ładnie jak na żywo![]()
Super ile dałąs

Ja swojego Syna napoczatku kapalam tylko w oilatum i niczym nie smarowalam juz, ale do mycia wloskow to ja tego nie polecam. Mojemu Bartkowi robila sie od tego ciemieniucha. Moze dlatego ze to tluste, nie wiem, ale wiem ze kilku innym dzieciakom tez sie robila, wiec wloski myslismy jakims innym szamponem i splukiwalismy czysta woda.
Teraz sprobuje tego emolium, slyszalam ze to rownie dobre a duzo tansze.
Ja mam tez plan ze moja corka bedzie miala duzo kreconych czarnych wlosow
Przy synu tez mialam taki plan ale niewiele mi z niego wyszlo bo moj syn ma proste blond wloski i niebieskie oczy 
Ale moja mama ma na glowie takie wrecz murzynskie czarne afro wiec szansa na te krecone czarne wloski jest :-) ja sie niestety w tate z wlosami wdalam i mam proste jak druty :-(
Teraz sprobuje tego emolium, slyszalam ze to rownie dobre a duzo tansze.
Ja mam tez plan ze moja corka bedzie miala duzo kreconych czarnych wlosow

Ale moja mama ma na glowie takie wrecz murzynskie czarne afro wiec szansa na te krecone czarne wloski jest :-) ja sie niestety w tate z wlosami wdalam i mam proste jak druty :-(
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
ja zamierzam myć małemu główkę zwykłym mydełkiem "bambino" i nie kombinować z żadnymi kosmetykami na poczatku,im mniej chemii tym lepiej, a po miesiacu mam szampon tez "bambino" i zobaczymy czy nie bedzie go to uczulać
do kapieli mozna wlać odrobinę zwykłej oliwki i efekt bedzie jak przy oilatum...

Zastanawiam się jak się sprawdza Ziajka dla niemowląt. fajne są te kosmetyki i w bardzo przystępnej cenie.. Używała któraś z was?? Ja też mam zamiar używać kosmetyków bambino - stare sprawdzone kosmetyki, ale właśnie pomyślałam teraz o ziajce.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Nie. Nawet włoski mozna myć tą samą wodą z emulsją. Chociaz nie wiem czy wloski nie beda tluste ale to słowa położnej ze szkoly rodzenia.
Ja swojego Syna napoczatku kapalam tylko w oilatum i niczym nie smarowalam juz, ale do mycia wloskow to ja tego nie polecam. Mojemu Bartkowi robila sie od tego ciemieniucha. Moze dlatego ze to tluste, nie wiem, ale wiem ze kilku innym dzieciakom tez sie robila, wiec wloski myslismy jakims innym szamponem i splukiwalismy czysta woda.
Hm... a my nawet czasem smarowaliśmy główkę oliwką po kąpaniu, żeby się nie łuszczyła

AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Zastanawiam się jak się sprawdza Ziajka dla niemowląt. fajne są te kosmetyki i w bardzo przystępnej cenie.. Używała któraś z was?? Ja też mam zamiar używać kosmetyków bambino - stare sprawdzone kosmetyki, ale właśnie pomyślałam teraz o ziajce.
O Ziajce słyszałam same dobre opinie

AniaSkrzat1 mysle ze jednak nie, oilatum myje i nawilza skore, moj syn nie byl po niej sliski jak po oliwce by byl, zreszta nam to polozna i lekarz nie polecali oliwki , ze niby zatyka pory.
dla mnie ten kosmetyk jest o tyle fajny ze ogranicza stosowanie innych do minimum
moj syn niecierpial zabiegow pokapielowych , zadnych masazy, smarowania czymkolwiek wiec oilatum bylo dla mnie super
dla mnie ten kosmetyk jest o tyle fajny ze ogranicza stosowanie innych do minimum
moj syn niecierpial zabiegow pokapielowych , zadnych masazy, smarowania czymkolwiek wiec oilatum bylo dla mnie super
reklama
neska11
Igi 04' Błażej 10'
dronka w sumie to ja też nie wiedziałam o takiej firmie, ale zobaczyłam tą pościel na wystawie i od razu wiedziałam że to ta

Zapłaciłam 127 zł za poszwę, poszewkę i ochraniacz, aaa i jeszcze prześcieradło było gratis.
Fotki potem zrobię to wkleje:-)

Fotki potem zrobię to wkleje:-)