reklama
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Do porodu to ja kupiłam w lumpeksie koszulę.Nie jest piękna bo cała w drobne kwiatki i taka mamusina...ale za to jest rozpinana na całej długości i będzie dobra do karmienia od razu po porodzie i położenia malca na mój brzuch...a potem to albo wywalę albo ponoszę na początek na chłodniejsze noce gdy będę wstawać do dziecka.
Widać ja to jestem optymistka bo butli nie kupuję...uparłam się,że dziecku musi cyc starczyć i nie ma innej opcji
Jak coś to M pokażę którą w realu ma kupić gdyby coś się działo i tyle.
Jak coś to M pokażę którą w realu ma kupić gdyby coś się działo i tyle.Molly_anna
Młoda mamuśka
, ja też miałam taki zamiar, ale moja mama zrobiła mi niespodziankę no i już mam butelki. Kiedyś się pewnie przydadzą;-)
Molly_anna
Tak, rozpięcie jest długie i cycki wychodząo fajne te koszulki i przystępna cena tylko powiedz czy to rozcięcie z guzikami jest dość długie żeby wygodnie wyciągać cycora?

To co innego..prezentów się nie odmawia..ja chętnie przyjmę kołyskę ale sama nie kupięMłoda mamuśka, ja też miałam taki zamiar, ale moja mama zrobiła mi niespodziankę no i już mam butelki. Kiedyś się pewnie przydadzą;-)

reklama