reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A my niedawno przeszlysmy na pampersy 3 i jak widze ze juz 4 zakladacie juz to obawiam sie ze zostanie nam tych 3jek:/ mamy 3ki pelne wzorkow zakupione w makro 98 szt i sa mieciusie :) jestem z nich zadowolona!! A od ilu kg sa pampersy 4??

mamy tez hugissy3 ale sa za duze w udach i wszysko leci:/ mala musi troche nabrqac ciałka do nich:D

co do dady to mialysmy 2ki i byly sztywne dechy ale na awaryjne kupsztale sie nadawaly;)

dronka no dwojki dady sa do kitu.Ale 3 i czwórki to juz czysta poezja.Jak dla mnie najlepsze ze wszystkim pampersów które testowałam.

A my jeszcze na 2:-) Ale podejrzewam, że pampersy byłyby za małe, ale mam huggisy one są większe, zostało nam troszkę ponad paczka i jak je zużyjemy to czeka już jedna paka pampersów trójek a potem kupujemy dada. Te 1 dada były takie sobie, al rzeczywiście widziałam już te większe i są znacznie bardziej miękkie:-)

reklama
chociaz Adas sie urodzil spory to dlugo bylismy na 1 (chyba 3 paczki albo i 4 huggiesow nam zeszly), potem na 2 Pampersach - mielismy 4 paczki, ale zaczal blyskawicznie rosnac wiec musialam jedna paczke sprzedac no i jestesmy na 3 - najpierw Huggiesy teraz pampersy. Mam jedna paczke w zapasie i mam nadzieje ze Adas troche zwolni z rosnieciem i tyciem bo chce zdazyc ja zuzyc :-D

Do góry