reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A moja mata nadal nie przyszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kilka dni temu wkurzyłam się i postanowiłam wystawić negatywa. Napisałam komentarz o treści negatywnej, ale z tej złości nie zmieniłam tej "kropki" przy typie komentarza i babka dostała pozytyw z negatywną treścią:crazy::sorry: Ale teraz to i tak już nie ma znaczenia, bo jej konto zostało zawieszone. Na szczęście w końcu dziś udało mi się do niej dodzwonić i w ciągu 7 dni mam mieć zwrot pieniędzy na konto:sorry:

A moja mata nadal nie przyszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kilka dni temu wkurzyłam się i postanowiłam wystawić negatywa. Napisałam komentarz o treści negatywnej, ale z tej złości nie zmieniłam tej "kropki" przy typie komentarza i babka dostała pozytyw z negatywną treścią:crazy::sorry: Ale teraz to i tak już nie ma znaczenia, bo jej konto zostało zawieszone. Na szczęście w końcu dziś udało mi się do niej dodzwonić i w ciągu 7 dni mam mieć zwrot pieniędzy na konto:sorry:
To dobrze, że udalo Ci sie załatwic tę sprawę:tak:

No wiem, ale u nas ono jest faktycznie "turystyczne" ;)

u nas tez wylacznie do celow turystycznych sluzy (czyli jak jestem u moich rozicow i raz jak bylismy na Mazurach na wakacjach) ale bez materacyka tego z gabki to w ogole nie ma szans - zanim go kupilam do podscielalam 2 koce ale i tak bylo niezbyt wygodnie...

ja turystyczne uzywam w salonie jako przewijaka i czasami mala w nim polezy, czasem nawet zasnie. Mam wyscielone tylko grubszym kocykiem, i malutka jakos nie narzeka na dyskomfort ;), ale jesli mialaby ono byc do normalnego spania, to dodatkowy materacyk konieczny.
A my wreszcie wybralismy lozeczko dla mlodej, bo do tej pory spala w takiej drewnianej kolysce, a wyglada ono tak...

Kurcze :confused2:
U nas tez lipa z niania, bo koles wysyla juz drugi tydzien :crazy: wsciekla jestem jak nie wiem. I w ogole twierdzi, ze z ta, ktora odeslalam nie byla zalaczona kartka co jest nie tak, no bezczelny typ!!!!!!!!! Jeszcze M czytalam czy tak moze byc, czy jeszcze cos dopisac :crazy: Jak do pon. nie dostane NOWEGO towaru to niech zwraca kase i sie zrywa :growl::growl::growl:

Wama bardzo ladne lozeczko :)

Wama: sliczne lozeczko!

u mnie maly spi w turystycznym jak jestesmy u tesciowej, ma tez dodatkowy materec. jak sie rusza to lozeczko sie buja i go usypia, takze calkiem niezle :) mamy Caretero medio czy jakos tak. Ale przewijak od lozeczka beznadziejny jak na moj gust, bo taki wklesly i ciezko bylo przewijac.

Wama łóżeczko śliczne i bardzo eleganckie.

A nasze łóżeczko turystyczne też służy do spania u dziadków i na wyjazdach, a z tym przewijakiem to się zgadzam że bardzo wklęsły i nie dla ruchliwych dzieci.:-)

reklama
Do góry