reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

moniskabe: podobno foteliki z duzymi przedzialami wagowymi nie sa dobre. sama najpierw taki chcialam kupic (do 25 kg), ale kupie chyba 0-18, bo od 9 kg to dziecko musi juz super pewnie siedziec. moj maly jeszcze z miesiac wyrosnie wagowo z tego do 9 kg..
z tymi tanimi fotelikami jest spore ryzyko ze sa bardzo bylejakie. podobno niektore foteliki nie sa nawet z plastiku a ze styropianu! moze sie okazac ze fotelik noname bedzie ok, a moze sie okazac wrecz niebezpieczny.
ja mam teraz fotelik od wozka bexa i szczerze to nie jest on jakis super jak na moj gust. do tego strasznie sie dziecko poci w nim.. postanowilam ze zainwestuje w bardzo dobry fotelik, bo duzo jezdzimy. a w koncu bedzie w nim dziecko jezdzic sporo czasu.

reklama
Monika, my mamy dla starszego fotelik 9-36 kg Recaro Young Sport. Jak się oglądaliśmy foteliki, to facet nam ten Patti polecał i mówił że on jest wzorowany na Recaro. W końcu zdecydowaliśmy sie na "oryginał", ale z tych co pokazałaś to bym wybrała ten Patti właśnie :)

Marcia, noszenie przodem do świata w nosidle jest podobno fatalne dla kręgosłupa.

Monika, my mamy dla starszego fotelik 9-36 kg Recaro Young Sport. Jak się oglądaliśmy foteliki, to facet nam ten Patti polecał i mówił że on jest wzorowany na Recaro. W końcu zdecydowaliśmy sie na "oryginał", ale z tych co pokazałaś to bym wybrała ten Patti właśnie :)

wlasnie ten ostatni chce kupic.. widzialam go chyba w Tesco kiedys i jest fajny.

ja mam teraz fotelik od wozka bexa i szczerze to nie jest on jakis super jak na moj gust. do tego strasznie sie dziecko poci w nim.. postanowilam ze zainwestuje w bardzo dobry fotelik, bo duzo jezdzimy. a w koncu bedzie w nim dziecko jezdzic sporo czasu.

ja mam o nim takie samo zdanie... na razie ok, ale mam kilka zastrzeżeń. z tym, że my jeszcze w nim pojeździmy hoho, ale następny tez chcę duuużo lepszy.
nam teściowa wynalazła fotelik 0-36kg to dopiero wymysł!! <szok> no ale ktoś jej powiedział, że taki bedzie super, bo wystarczy na lata :/ więc w takiej sytuacji lecimy z własnym fotelikiem ;)
ale przyznam, że temat jest trudny. tyle tego jest.

widziałam tez te nosidełka, które Marciaa pokazuje i my się zastanawiamy nad kupnem, ale tylko dlatego, że co weekend jeździmy na wycieczki w takie miejsca, gdzie wózek nie wjedzie...

reklama
Do góry