reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

teraz w carefourze maja byc pampersy za 85 zl jakas duza paczka, ale nie wiem ile dokladnie

za to w tesco jest 6 op chusteczek pampers za 25 zl

ja tez mam ten kubek tt ale moj cos nie moze zalapac, ze to trzeba z niego ssac ;)

reklama
to moje zakupy dla Jasia
66599448.jpg
1093840030.jpg
1093845851.jpg

44572590.jpg

łaczny koszt ubranek to bagatela 21.50.

mazia - sliczne ubranka :-) Ale wydaja sie byc jakies male - my juz w rozmiar 74 wskoczylismy :-D no i Adas wazy 8kg :-D

super, mazia :)
haha moja jeszzce się mieści w bluzeczki do uwaga 1 miesiąca ;) tylko rękawki 3/4 sie zrobiły. przynajmniej mi nie szkoda, jak zafajda marchewką ;)
zawsze tylko z nogami problem, bo dłuuugaśne ;) pajace na 68 są na styk w nogawkach, za to rękawy muszę zawijać...

my 68 przewaznie juz mamy.Moj ma krotkie nogi wiec w spodnie to 56 sie miescimy nawet:D

Moj maluch wazy 6kg a mierzy 66cm.

ja mam czesc na 68 (ale juz na styk) i na 74 reszte :) nie wiem ile mierzy, ale na przewijaku ledwo sie miesci. a wazy ok 8 kg ;)

mazia: a gdzie kupilas ubranka? w ciucholandzie? bardzo ladne i cena jaka mala

e-kord, a co dajesz małej do picia? Bo ty chyba karmisz piersią, nie?
bluberry77 zgadza sie karmie piersią, tylko i wyłącznie. Do picia probowałam wode, ale efekt byl taki, że body i koszulki byly do suszenia, a teraz podaje herbatkę ułatwiajacą trawienie HIPP. Powiem Ci, że wypija jakieś 30 - 40 ml na cały dzień. Ale ja nie mam jej kiedy podawać bo karmie co 2 - 2,5 godz. A ta herbatka działa cuda, bo jak Lilka miała zastój w kupkach 10 dniowy tak teraz 1 - 2 razy dziennie kupke robi. Tylko nie wiem czy tak codziennie moge te herbatkę podawać, bo w sumie jelita powinny dobrze pracować bez wspomagaczy?

reklama
Do góry