reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
az tak mi się nie spieszy :-) ale dzięki :-) na razie Ol radzi sobie z tamtym kubkiem, ja to bym wolała najpierw dotknąć, a potem kupić ;-)

ooo musze sie wybrać do cerfurra bo szukam bodziaków jeszcze a fajna cena:) kurcze ciuszki nam sie kończą hehe myśle żeby sie wybrać do jakiegos lumpeksu poszperać hehehe ;)

nesiaa Cieszę się że pomogłam , a przytulanki są słodziutkie, dzieciaczki będą zadowolone:tak:

Dziewczyny z Poznania i okolic, jeśli któraś zainteresowana tym słynnym kubkiem:-D to byłam w hurtowni akpol na łacinie i pani powiedziała że oni są głównym dystrybutorem produktów TT więc jeśli wchodzi coś nowego to w przypadku sklepów oni mają to jako pierwsi dopiero później trafia dalej więc mam pytać na bieżąco bo lada moment się pewnie pojawi u nich w sprzedaży więc jak coś to dam znać.

Byłam dziś w Tesco śliczne ciuszki dostali (chyba frotka już wspominała) i wszystko z obniżkami ok. 30%, jutro wkleję jakie zakupy zrobiłam, aż musiałam się pilnować i szybko uciekać bo jeśli chodzi o zakupy dla Marcela to jak nałóg, ja nieważna, M nieważny a małemu full:zawstydzona/y::szok:

ja mam taką manię w kupowaniu słoiczków, mimo że tego tyle stoi w szafce ciągle coś nowego dodaję , szukam odpowiedniego do danego wieku i ciągle słoiczki dochodzą :)

reklama
ajentka to moze kiedyś się tam spotkamy bo ja na łacinę jezdze i to dość często :)))
ja poczekam do 6 mies i kupię kubek LOVI jednak a nie TT :)
kurcze te ciuszki w Tesco mnie kusiły na maxa chyba się przejadę chociaż szafy mi pękają ale chociaż spiochy do spania :p

Do góry