reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

frotka świetne zabawki są na tej stronce :) Kobietki szalejecie szalejecie:) My pchacz juz mamy, dostaliśmy od kumpeli. Pomysłu na prezencik dla Franka BRAK. ;)

reklama
Frotka Wow ale facet ma dużo zabawek. Matko, we mnie jest cały czas coś z dziecka, uwielbiam zabawki! Normalnie chyba bardziej się cieszę jak Marcel ma coś nowego, fajnego niż on sam.:-D:-D Tak twierdzi też mój M.:-D:-D

Ja ostatnio poszalałam na stronie endo.pl i pokupowałam małemu m.in kombinezon jednoczęściowy i muszę powiedzieć, że jest super. Właśnie dziś przyszedł. to jedna część prezentów mikołajkowych. A co do prezentów na mikołaja Franio dostanie Pana Metke, a na Gwiazdke takiego slimaka z klockami z FP:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Polusia powiem Ci ze super ten pchacz.Kolorowy, głos można przyciszyc lub wyłączyc.Głównie panelem sie bawi, zajmuje się nim na pare minut.Zostawiam ja na dywanie i słyszę ze się bawi a nie pełznie gdzie nie wolno.Piosenki sie podobaja bo cieszy się i kiwa na boki:)Mamy niestety angielską wersje. Pchacz po panelach sie slizga, wiec dopóki nie będzie chodziła bardzo pewnie,to ta funkcja u nas odpada.Ale na dywanie sama próbuje wstawać przy nim i nie odjeżdża.W sumie jestem zadowolona bo kupiłam niedrogo a nowiusieńki .Fischer price ma piękne zabawki ale jak na mnie to przesada z cenami.Inne marki są też dobre jakościowo i maja atesty.

Do góry