reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

blue na zaś? Czyli Adaś będzie mieć młodsze rodzeństwo ?

Laski ! HELP !!! Muszę kupić krzesełko do karmienia. Jakie macie? Co polecacie ?

CONVERSE 23 / 7 SKÓRA NATURALNA SUPER UNISEX 14CM (1467782420) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy piękne, nie?

Ty mi nawet takich rzeczy nie pokazuj, bo zaraz zaczne licytacje :p
Conversy to moja obsesja, chociaz zawsze i tak koncze na czarnych:) Mowie o sobie ofkors, ale chyba tej wiosny kupie sobie granatowe:D
A najwazniejsze krzesełko: ja mam CARETERO - fukcje tego chicco tylko polowe tanszy:p Franio bardzo je lubi

reklama
ale ten drugi kubek czadowy lubie takie designy:) ja sie wstrzymam jeszcze ale aventowski i lovi niekapek niezbyt ;/ moze czas slomke wyprobowac

edit
http://allegro.pl/smoby-23205-warsztat-mechanika-cars-z-autem-2011-i1464325082.html
co myslicie o tym na roczek?
Niki gapcioch jeszcze ale siostrzenica ma z tej serii kuchnie tefala i moglby godzinami przy niej stac...:) a edukacyjnych zabawek mamy pełno i leża i sie kurzą

Ostatnia edycja:
Dzięki za odpowiedzi ! :*

Laski, a te z Was które mają krzesełko z Ikei ... tacka jest zdejmowana? w sensie ... czy wciskam tam dziecko czy mogę swobodnie go posadzić i wyjąć? W tej knajpie jak siedział to pamiętam problem z wyjmowaniem ... aczkolwiek jak przez mgłę więc pytam ;-)

Drugie pytanie ... mamy z większym doświadczeniem niż ja (czyt. mamy większej ilości dzieci) do kiedy trzeba używać krzesełek do karmienia?

Dzięki za odpowiedzi ! :*

Laski, a te z Was które mają krzesełko z Ikei ... tacka jest zdejmowana? w sensie ... czy wciskam tam dziecko czy mogę swobodnie go posadzić i wyjąć? W tej knajpie jak siedział to pamiętam problem z wyjmowaniem ... aczkolwiek jak przez mgłę więc pytam ;-)

Drugie pytanie ... mamy z większym doświadczeniem niż ja (czyt. mamy większej ilości dzieci) do kiedy trzeba używać krzesełek do karmienia?
ja używałam do kiedy była potrzeba z Julką tzn. chyba do 2 latek jak nic- ja mam takie krzesełko że robi się później z niego stoliczek i krzesełko. więc gdzieś jak miała 1.5 roku i potrafiła już usiedzieć sama i zjeść to zamieniliśmy jej i sama jadła i siedziała. ale przy Poli tego nie widzę :) dla niej jedzenie to super zabawa tylko nie do buzi ale wszędzie gdzie się da - ostatnio chlebek był za body włożony :)

co do kubeczków to ja miałam taki jak ten nubi dla Julki i był super. młoda moja jak na razie sama trzyma butlę z piciem a niekapek jest ble. więc też myślę nad niekapkiem z rureczką :)

kasia czekamy na zdjęcia :)

my krzesełko mamy graco i faktycznie uzywaliśmy je od 4go miesiąca Olci i te regulowane oparcie jest super :-) można też podwyższac i zniżać siedzisko, 2 tacki wyjmowane- ale jedną mam nieużywaną.
w żłobku używaliśmy krzesełek prawie do 2go roku zycia dzieci, zależy czy dziecko było bardzo ruchliwe czy mniej- wiadomo przy jedzeniu lepiej żeby siedziało w miejscu ;-)

Ol dalej pije z niekapka TT tego od 4go miesiąca. innych nie chce. a ten bidon ze słomka mi się drugi podoba :-D

Fajne, ale raczej na trzecie urodziny moim zdaniem :)

Tacka jest zdejmowana, ale ja jej nie zdejmuję. Nawet Karola wsadzam czasem do tego krzesełka (zamiast karnego jeża ;) i się mieści

My mieliśmy takie kubeczki: Nuby bidon pstryczek niekapek 355ml Vari-flo EXTRA (1459242073) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
Do góry