reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
marcia mam do ciebie pytanko, pamiętasz te wózki esprit, orientowałaś się w nich, wiesz czy są ok itp? mojemu wpadł w oko.

jakoś bym sie bała juz teraz kupować buciki na allegro. szczególnie uzywane. przecież inne dziecko wykrzywiało je i stopę inną miało. rozumiem, jak dziecko tylko w wózku jeździ, to może być, ale jak chodzi, to w życiu po kimś.

u nas butki używane odpadają, pierwsze co to mój M kiedyś był kierownikiem sklepu sportowego i powiedział że nigdy używanych butów, po drugie jaś ma wysokie podbicie i trudno mu dopasować butki , ile trzeba się namierzyć, dopasować itp. no i nie kupimy butki na zaś, bo nigdy nie wiadomo czy dla dziecka będą dobre, jaś dostanie pierwsze butki jak zacznie chodzić i wtedy się zdecydujemy i kupimy.

Nesiaa super zdobycze:-) No ale Polusia bijesz wszystkich ceną:-) za 50 gr. to chyba tylko chusteczki higieniczne kupić można a Ty taka kamizelkę wyszukałaś. Fantastiko:-)

faktycznie stan bardzo dobry widać, ale ja jednak i tak z wielu względów się bym powstrzymywała, no ale pisałam że u nas głównym problemem jest wysokie podbicie. i mój M - nie zgadza się na używane buty.

n&h Bardzo dobrze się czyści. Nie ma najmniejszego problemu tylko trochę trzeba powypinać te paski żeby ten pokrowiec zszedł jesli chce się cały przeprac. Ten welurowy, szary już dawno zdjęliśmy i nie używamy bo małemu pociły się plecki. A ten czerwony jest z takiego sztywnego materiału więc ja na bieżąco bez zdejmowania szmatką z mydłem czyszcze i wsio schodzi.:tak:
marciaa Tak Kappahl, tylko niestety kupiłam kolory takie jakie zostały w rozmiarze 86 bo już nieźle przebrane, wszystkie inne były w mniejszych rozmiarach niestety.:-(
alex Wstawiaj zdjęcia :)

reklama
wole też osobiście buciki namierzyć na nóżkę, czasem okazuje się, że tu uwiera, tu obciska, albo spadają. dlatego buty z all odpadają.

Do góry