reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Piękne ciuchy:)To również mój ulubiony watek:)Elmo uwielbiam:)Neska tez poszalałaś:)ajentka fajny rowerek tylko brakuje mu podnózków,zeby oprzec nózie jak bedziemy wozić na początku:)Daszek porazka ,synkowi zdementowałam bo miał z dachem i kaczorem na kierownicy.
Madzia śłodkie ubranka Bartuś będzie pieęnie wyglądał na spacerkach:)Huśtawka super:)my nie mamy wcale.

Madzia Super prezenty na roczek! A ten niebieski komplecik z misiakiem w kieszonce Marcel też dostał od cioci w prezencie, słodko w nim wygląda.;-)
Frotka Kurcze no właśnie. Można zablokować pedałki żeby się nie obracały ale do pedałów chyba na wiosnę jeszcze nie sięgnie i będzie mu niewygodnie:eek:Kurcze te dylematy. Muszę popytać sprzedawcę o szczegóły bo podoba mi się i cena też nam odpowiada.:tak:

madzia my mamy taką huśtawkę dla Błażka po Igorku i on uwielbia sie w niej huśtać nieraz potrafi godzine w niej spędzić :szok: z kolei Igorek w o ogóle nie chciała na nią patrzeć nawet. Ciekawe jak Emilek zareaguje na nią:-)

ajentka83 on tak nosi 80-86 i ubranka są dobre z zapasem jeszcze

Podjełam decyzję, ze na roczek dostanie albo zebrę bo wszystkie zabawki interaktywne teraz leżą ta kostka co ma ionka fajna ale może ją olać znając młodego albo domek z plastiku czadowy na ogród. Rowerek nie no bo my mamy tylko kostkę brukową a dalej las ile on będzie jedził na tym...chciałabym mu kupić taka taczkę jakby na 4 kółkach drewnianą znadję i wkleję foto...

http://allegro.pl/wozek-reczny-drewniany-taczka-do-ogrodu-przyczepka-i1470440076.html

i do sklepu hejaa:D

reklama
Do góry