reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
myszowata mam nadzieję że nikt się nie pogniewa ale przyznam że Twój wybór najbardziej mi się podoba z tutaj proponowanych! Gdyby nie to że mamy już Cybexa to też szukałabym sponsora:-D A jaki kolor wybraliście? Naprawdę fajny, no i kosza zazdroszczę bo Cybex ma malutki ale ogólnie jestem bardzo zadowolona, choć teraz głównie używamy X-landera bo zimno ale na zakupy jak znalazł.:tak:

A ja przemyślałam sprawę i rzeczywiście wcześniej nie sprawdziłam że ten rowerek nie ma podnóżka, dołożymy dziadkom i chyba weźmiemy taką wersję Smart Trike, bo znając mnie to te wszystkie daszki, plecaczki, pokrowce zdjęłabym w pierwszym dniu:sorry2: Smart Trike Classic - trójkołowiec - 3in1 (1442739490) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Sprzedawca z Poznania więc chyba pojedziemy wcześniej obejrzeć.:tak: Dzięki dziewczyny za rady.

mamy krzesło ! suuper :))) Teraz będziemy jedli wszyscy przy "jednym" stole :) ale miejsca to (tak jak się obawiałam) zajmuje od gromu :((( musimy się szybciutko przeprowadzić.

Laski, po co kupujecie inne wózeczki ? Nie miałyście 3 funkcyjnych ? My mamy quinny speedi

quinny.jpg

Najpierw gondolka albo nosidełko a teraz mamy spacerówkę.

Za ciężkie są dla Was?

My tez mamy 3 funkcyjny i jak narazie wozimy sie w tym wózku spacerówce,ale mój jest ciezki,tym bardziej nam sie przyda lzejszy jak gdzies pojedziemy na wakacje.

reklama
ach, rozumiem.

Nasz mieści się w autku (duży wózek, duże auto) Nie zmieniam Antkowej fury póki co, mięciutkie, pompowane koła ma, wygodnie i bezpiecznie.

Do góry