reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Podeszwa ugina sie w jednym miejscu tam gdzie powinna dosyc lekko.Pisałam wyżej że mierzyłam jej takie wyciete elefanteny ale to nie na jej nóżki.Chciałam takie dziewczęce do płaszczyka.Jeszcze kupie nie jedną parę, najważniejsz,że ma w czym biegać.Nie brałabym takich zabudowanych na dwa miesiące.Zawsze możesz ubrać cienką skarpetkę dodatkowo na rajtuzki.

reklama
Heronek hahaha to jest moj styl adidasków - tylko że białe :-D
Frotka ja sparwdzałam nike i były sztywne. Adidasów nie było. Jutro jade do większej galerii i mam nadzieje że coś wybiorę. W sumie adiadaski do śmigania by się przydały. Tylko muszę je znaleść bo na necie narazie boję się zamówić:/

Tez czekam na wiosnę już z utęsknieniem:) Heronek fajne i widze ze dla dziewczynek też piękne mają:)
dronka ja w deichmannie kupiłam.Nawet 20zł taniej bo jest obniżka.

dziś też w Clarksie buty ogladałam dla Olci i właśnie takie wycięte. no ale u nas już ciepło w miarę (dziś 18st). na razie mamy adidaski, ale nie sa jakieś bardzo miękkie, normalnie się zginają, gdzie trzeba i tyle.

fakt te najki co kupilam mlodemy sa sztywne...ale ponosi je niedlugo dzis smigal w trampeksach jeansach i kurtce wiosennej a pod spodem mial bezrekawnik i body z dl rekawem a dzidzia w urzedzie kombinezon zimowy, czapka i buty ;)

My mamy buty ze Smyka z twardą podeszwą, co prawda są bardziej ozdobą bo Filip narazie kilka kroczków i to za rece robi, ale spodobało mi sie określenie frotki robokop hehe mój dokładnie tak wygląda jak idzie :)

reklama
Do góry