reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Z tymi niekapkami to różnie bywa. Mam też z Lovi kubek 360 taki co niby uczy dziecko picia ze zwykłego kubka bo niezależnie jak obróci kubeczkiem to się napije. I ma bić niby niekapek a leci z niego ,że hej. No ale podejrzewam,że jakiś kiepski egzemplarz mi się trafił.

reklama
tez myślę nad jakims kubkiem, Ol toleruje tylko jeden- TT od 4go miesiąca. ostatnio zauważyłam, że kiedy pije z butelki zaczyna bardziej się bawić, wiec może pora na koniec butelki?

Moja niby pije ze wszystkiego. Problem w tym, że ona wypije łyka a potem się bawi wodą. Wypluwa, robi plamy na ciuchach itd itp. A jak jej zabieram to udaje, że jest bardzo spragniona:p

my mamy niekapek z miękkim dziubkiem nuby. taki mały - 150ml.
Jak się jeszcze zdarzy Dominice w nocy budzić to dostaje mleko w butelce - ale nie pije zbyt wiele - parę łyków i zasypia (jednak jak się już obudzi to nie ma siły - ciepłe mleczko przejdzie - zimne picie nie...)

u nas hitem był niekapek z lovi, jednak jest już zamierzchłą przeszłością ;-) zgryzł go Antko na maxa

Teraz mamy lovi 360 stopni i jest super :-) Nini ładnie z niego pije a jak się nim bawi to nie kapie. Zatem polecam :-)

U nas niekapek z Lovi ciągle w użyciu i zastanawiałąm się nad zmianą włąsnie na bidon lub na lovi 360 stopni :) ale zdecydowałam ze najpierw bidon jak to nie przejdzie pojdzie w ruch kubek z lovi!!
Blu a te bidony z nuby to z rączką takie po 12m+ czy bez uchwytów miały twoje chłopaki??

a ma ktoras taki niekapek coby mleko z kaszka przeszlo? bo chcialabym juz butle wywalic.W dzien to moj ze zwyklego nawet sie napije.Ostatnio wzial sobie moja szklanke z sokiem sam i sobie pil :S

reklama
Do góry