reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
ja mam łózeczko turystyczne corrado ale słuzy nam jako kojec na parterze:tak:
Befatka niezła fura:-)

a ja Kondzia w biegu przebieram bo on wogóle nie ulezy alebo an czworaka lub na stojaco zapinam mu pieluche:dry:

J tez juz nam od jakiegos czasu z maty zwiewa i przy kazdym przewijaniu sie trzeba niezle namocowac (no chyba ze spiewam to wtedy zamiera w bezruchu z przerazenia :-D). Kupilam wiec mate ktora moj maz pieszczotliwie nazwal 'guanatanamo' :dry: Polecam, bardzo sie sprawdza szczegolnie jak maly szaleje podczas wietrzenia tylka przed kapiela w lazience Rabbitts

a vibrujaco brzdakajace lozeczko turystyczne (Graco Contour Electra Graco� Contour Electra Bassinette and Travel cot - Geometric (white & orange) : mothercare) tez u nas sluzy jako kojec na parterze. ja za tym drewnianym tez nie przepadam ale J raczej w nim tylko spi bo do bawienia to ma caly salon parterowy wylozony matami :sorry2:

Befatka, prezecik bomba! Ja tez juz mam na oku pare pojazdow dla mojej lobuzerii :-D

Ostatnia edycja:
Befatka, niezła bryczka:-D oj przejechałabym sie oryginałem:tak:
MrsF, a ta mata to niezły wynalazek... tylko czy takie pasy powstrzymałyby niejednego brzdąca;-)
Anetkadg, niezłe zakupy... i jak się sprawdza miś bajeczka?

Mis bajeczka super tylko poki co sam tego nie obslozy bo trzeba naciskac na cyferki zeby bajke dalej czytal ale ja jestem zadowolona bo filipowi sie bardzo podoba i uspakaja sie jak czytamy razem bajeczke z misiem :-) Mam nadzije ze jutro przyjdzie juz lozeczko bo dzis sie ostro poobijal :-/ mala ciamajda :-) Filip uwielbia piosenki bebe lilly jak leca piraci albo glupotki i tyci tyci to sobie tanczy (tak po swojemu ) :-)

MrsF, a ta mata to niezły wynalazek... tylko czy takie pasy powstrzymałyby niejednego brzdąca;-)

no mojego powstrzymuja :-D i wiem ze 18nasto miesiecznego synka znajomych malego diabelka tez powstrzymuja. mata ma podwojne zapiecie, na rzepy i klamre, a tego jeszcze moj spryciarz nie potrafi na szczescie rozpracowac i za duzy juz jest zeby sie z pasow wygramolic :-D

MrsF ja na mojej macie tez mam zapiecie ale przyznam, ze boje sie, ze moje dziecie jak zarzuci pupa ( a dziecie mam kragle i silne) to zwali sie razem z przewijakiem ha ha.... :-):-)

U nas też służy jako kojec..choć czasem Antosia w nim zasypia:tak:..I to w nim po raz pierwszy sama wstała..a przypuszczałam że w tym zwykłym(szczebelkowym)będzie jej łatwiej..
U nas szykuje się (pewnie dziś) kolejny zakup bucików;-)..bo ten zgubiony nieodnalazł się:wściekła/y:

reklama
Hej dziewczyny :-) My juz po pierwszej nocce w nowym łóżeczku. Żadnych guzow obic siniakow :-) Kocham to lozeczko. Moglismy je przenies do naszego pokoju na noc bo balam sie ze filip bedzie zle spal na nowym miejscu. A on przespal do rana bez problemu bo sie nie wybudzal jak wczesniej jesli sie uderzyl lub zaplątal w szczebelki (mimo ochraniacza) Takze jestem mega zadowolona bo lozeczko turystyczne jest bardziej bezpieczne niz zwykle. Nasze ma plozy do bujania ktore sie latwo blokuje wiec mozna maluszka pobujac przed snem jesli lubi :-) Wibracje super, tylko lampka mi nie podchodzi bo jest za duzo kolorow i migaja. (Można sie wsciec:-/) Teraz maz mi lapmke przerabia zeby byla niemigajaca i tylko biala . POLECAM LOZECZKA TURYSTYCZNE

Do góry