reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe zakupy

Też mam to w ulubionych zapisane, ale się poważnie zastanawiam. Moja sis miała taką i była najpierw zadowolona a potem powstał problem z zasypianiem, bo mały nie chciał inaczej zasnąć jak w tym i był dziki ryk. Więc potem wsadzała tylko do "zabawy" i jak widziała, że mały "odpływa" wyciągała i kładła do łóżeczka i jakoś się przemęczyła parę dni i przeszło ryczenie lwiątka :-D

reklama
Anka jakby mi ktoś cokolwiek zasponsorował przy dziecku którymkolwiek to bym z radości pod sufit skakała. Ja miałam inną huśtawkę dla córki fisher price i była całkiem ok. Leżaczek był częściej w użyciu to fakt... sama się zastanawiam czy kupię jedną huśtawkę w klimacie tej co dostałaś i będzie pełnić funkcję leżaczko-huśtawki czy kupić i jedno i drugie. A może sam leżaczek... tylko, że mnie noga bolała od bujania leżaczka żeby pierworodna się uspokajała :p

No to widocznie moje histeryczna reakcja jest przesadzona :)

I pewnie macie rację, że po prostu chcą pomóc :)

Amaliee mój przedział cenowy też nie ;)
Napisze uczciwie nas nie było by ma takie coś stać, nawet na używane...

I też myślę, że na pewmo Oliwcia dostanie górę prezentów jak tylko przyjdzie na świat ;)

Na zdjęciu wyglądają cudnie :) Ciesz się Hania, że chcą Wam tak pomóc :)
Ostatnio mój Tata znalazł ... torebkę dla dziewczynki i ją wziął :p Szkoda tylko, że z HelloKity -nie trawię tej postaci, ale wymyśliłam, że naszyję na jej buzię coś innego :)

Hania super są te huśtawki :)
Amaliee mam podobnie u mnie, ale nie ma co narzekać w końcu to nasze dzieci ;)

reklama
Też się nad tym zestawem zastanawiam. Nie uważam, żeby było dużo butelek, bo po dwie z wielkości, to takie minimum, jak dla mnie. Też miałam Was pytać, jakie butelki kupujecie. Dla Antka miałam AVENT. A o tych TommieTipee słyszałam,. że smoczki mają takie właśnie najbardziej zbliżone kształtem do sutków. Cena moim zdaniem też korzystna za ten zestaw

Do góry