reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

Luiza 22 lata, mam synusia igorka który za kilka dni kończy 8 miesiąc. Jest cudowny. Mój najukochańszy, słodziutki i mądry synek.

reklama
artystka to faktycznie piekny prezent,piekniejszego nie moglas dostac na swoje 18-ste urodziny!!!
giov,ewelinka jak na usg bylo widac,ze to chlopak to tak bedzie..nie ma innej opcji

u mnie przez cala ciaze,na kazdym usg a troche ich mialam,lekarka mowila,ze chlopak na 100%..i sie nie pomylila..

Witajcie mamusie synków.
Ja jestem mama dwóch:Matysia lat 9,i Filipa 1 rok i 5 dni.
Zycie z mężczyznami jest trudne ale bez nich...
Pozdrawiam wszystkie mamusie.

Witajcie mamusie!
jestem Anna, mam 32 lata.
Jestem mamusia dwoch kochaniutkich chlopcow: Maciejka lat ponad 3 i Alanka co ma 6 miesiecy!
Sa oni calym moim zyciem :)

Jeszcze musze czekac 20 dni, a maximum 34 dni. Choc leniuszek moglby sie pospieszyc, bo doczekac sie juz nie moge. :) Joanna, 23 lata, UK
Ja pamiętam jak dziś jak mało w depresję nie wpadłam jak mały siedział i siedział i siedział w tym brzusiu a ja już tak chciałam go zobaczyć! Urodził sie 10 dni po terminie o godz. 11.08 i to był najwspanialszy dzień w moim życiu! Od tamtej chwili mam tylko dobre dni, nawet jak ostatnio marudzi bo mu ząbki wychodzą to i tak jestem megaszczęśliwą mamusią!
Dodam jeszcze że zawsze chciałam mieć córeczkę ale jak już do mnie dotarło że to bedzie chłopczyk to wcale nie czułam sie gorzej a mój mąż się śmieje że przynajmniej nie trzeba będzie tak pilnować jak dorośnie :-D :-D :-D

Witam! też jestem mamą synusia Mikołaja, który nie długo stuknie półtora roku;-) Marta 19 lat (no za miesiąc)

witam i ja-tez mam synka ma na imie Dominik i w lipcu skonczy 3 lata,jest moim najukochanszym malym facetem i nie oddam Go zadnej zlej kobiecie;-):-D:-D:-D:-Djest cudowy i jest moja duma-gratuluje wszystkim tu mamusia swoich synków-ich bezwarunkowa milość to najwspanialszy dar....:tak:
pozdrawiam!!( mam 31 lat:sorry2:)

reklama
Do góry