C
clio87
Gość
ty mi kochana lepiej powiedz jaki materacyk do łóżeczka kupić 
goorącccooooo to mało powiedziane ja odczuwam to jak saunę ...

goorącccooooo to mało powiedziane ja odczuwam to jak saunę ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

)
teraz tylko łóżeczko dobrać i będzie cudnie :-)
Mimo wszystko nie zalamuje sie do konca i czekam na lepsze dni.. Wiary dodaje mi tylko Jesse. 
), czy pisac na forum..
He he. A jak tam, dowiedzialas sie ile Alex wazy??
nabyliśmy też fotelik samochodowy Maxi Cosi CabrioFix
do tego rożek z dinusiami, 3 zabawki i ośmiorniczkę pozytywkę
2 butelki Lovi 150ml i 250ml,2 smoczki, osłonki na sutki Avent, 6 pieluch tetrowych, nożyczki z pilnikiem,termometr do wanienki, przewijak ale bez tej dechy od spodu bo te ciężkie były zostałonam do nabycia wanienka i wózek do przywiezienia zdecydowaliśmy siena Tako Warior Producent wzkw i artykuw dziecicych - TAKO - wzki dziecice, wzki lalkowe, spacerowe... bez nosidełka mam gondolę i na niej się skupiamy fotelik do ręki sie weźmie i też będzie a dzidzie i tak nie mogą w nich długo przebywać
)mnie też użekło jest i funkcjonalne i ładne a ja jestem przeszczęśliwa bo stoi w pokoiku i patrze sobie na nie ehh już chce żeby spał w nim Alex (no dobra nie musi spać)
mam pytanie dziewczyny czy ja teraz moge stosować raid do gniazdka chodzi o przebywanie w pomieszczeniu i czy jak mały sie urodzi to moze mu zaszkodzić? i czy fenistil mogę używać po ugryzieniu?