reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

ja na komary używam kadzidełko lawendowe :-) Nie zaszkodzi małemu ale zawsze wietrze po tym dom, a zapach lawendy zostaje.
I tak jak Patrycja napisała najlepiej zapytać lekarza.

reklama
Dzień dobry Mamusie
zapytam lekarza to już we wtorek i nie mogę sie doczekać :rofl2:
a ja myślałam o sobie teraz bo gryzą te cholery niesamowicie gryzą brzęczą brrrrr :crazy: a co do mojego Ananaska to napewno skonsultuję z pediatrą :tak:
Dzisiaj mam w planie zawiesić z Babcią mojązasłonki nowe i poukładać rzeczy Aleksa w/g rozmiaru a potem systematycznie prać i prasować :-p:-)

a u was jak?

oh... pranie prasowanie układanie...jak ja to uwielbiam.. :)) szczególnie te malutkie rzeczy hahaha

u nas w końcu sie pogoda pogorszyła JUUUUPPPIIIIII!!!!!!!
hahahaha od samego rana chłodno tylko 23 stopnie :D:D wieje wiaterek pada co jakiś czas.... hmmmm jak pięknie hahahahaha

Clio ja używam na komary BROS w sprayu..... bardzo skuteczny i niedrogi bo tylko 8 zł kosztuje..... ale lepiej najpierw zapytaj lekarza bo to ma bardzo nieprzyjemny zapach :/

dla ciebie najlepszy bedzie z ziaji srodek przeciw komarowy anty bzzzzzzzzzz
skoro to mozna stosowac u niemowlat to Ty tez spokojnie mozesz,
warto tez jesc cebule i czosnek bo wtedy wydzielasz zapach ktory odtraca komary,
tak samo jest z wit. B12

czesc mamuski
u mnie w domu porozrzucane ciuchy,probuje sie pakowac,ale nie bardzo mi to wychodzi.juz mam nerwice zoladka,a jeszcze zapowiadaja burze w Polsce i akurat jak mamy ladowac to wB-szczy ma lac i grzmiec,super!!nie usmiecha mi sie to,mam nadzieje,ze szczesliwie dolecimy.
clio bardzo ladny wozek,lozeczko tez sliczne.jeszcze troche i bedziesz miala swojego malego Aleksa w ramionach,zycze ci kochana szczesliwego i bezbolesnego porodu ;-)
a co na komary dla takich maluszkow,to nie mam pojecia,najlepiej zapytac w aptece :tak:

madlen ja niedawno wróciłam z Polski szczęśliwa że jestem już w domu a teraz siedzę sama, mąż w delegacji i dopiero jutro wróci i tak sobie myślę ze posiedziałabym w moim starym domu w pl :-) tam zawsze ktoś jest w domu (siostra na kolonii więc nie posiedziała by z małym ale i tak...)
No ale nie bój się, będzie dobrze i życzę szczęśliwego lotu żeby jednak pogoda dopisała bo wiem co to znaczy lądować w złej pogodzie :-(

Iwonka ja mam zawsze stresa jak lece,nawet jak pogoda jest ladna,a jak sa zle warunki pogodowe,to juz w ogole jestem nerwowa.chcialabym tak jak moje dzieci nie myslec o tym co moze sie stac i cieszyc sie lotem,ale nie potrafie :no:.

to dobrze że z moim mężem nie siedziałaś nigdy w samolocie! On próbuje mnie rozbawiać, np ostatnio jak lądowaliśmy to strasznie nami miotało i jak wylądowaliśmy to puścili muzyczkę że się dobrze skończyło wszystko a mąż głośno zapytał "to ciekawe jaką muzyczkę puszczają jak samolot nie wyląduje szczęśliwie?" i dostał z łokcia! Wcale mnie to nie rozśmieszyło, dodam!

reklama
Do góry