reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

Nie ktoś tylko JA!
Próbuje mnie rozbawić na swój prymitywny męski sposób :-D
Poza tymi małymi incydentami to naprawde wporządku gość ale jak mi czasami na nerwy podziała to mam ochotę go walnąć!

reklama
Iwonka powiem ci że skądś znam podobny przypadek :-D i takie teksty tonie tylko w samolocie rzuca ale w supermarkecie restauracji ale jest plus bo zawsze zapyta czy może hehe :-D

a my dzisiaj z Ananaskiem idziemy do lakarza to już 33 tc i mam nadzieję ze zrobią mi USG bo osatnie miałam w 2... którymś tc a młody wierci się i krąży hehe :rofl2: Babcia mnie trochę wystraszyła albo raczej zmartwiła bo mówi ze jak na mnie patrzy z dziadkiem to mały nie będzie miał całych 3 kg bo taki mały brzusio i wogóle :zawstydzona/y:

Nie przejmuj się bo
1. po brzuchu nie można poznać ile dziecko waży, niektóre mają małe brzuchy i rodzą duże dzieci a u innych jest odwrotnie. Koleżanka miała bombe że wszyscy myśleli że będą bliźniaki a urodziła 2.900 kruszynke!
2. Jesteś w 33 tc i tak naprawde dopiero teraz dziecko zaczyna przybierać na wadze w astronomicznym tempie :-)
3. Masz teraz inne zmartwienia np. kolor zasłon w pokoiku Aleksa i nawet jakby dzieciątko było małe co z tym zrobisz?? Nic! Więc nie ma się czym przejmować jeśli i tak nie masz na to wpływu.
Udanego USG :-D

Nie przejmuj się bo
1. po brzuchu nie można poznać ile dziecko waży, niektóre mają małe brzuchy i rodzą duże dzieci a u innych jest odwrotnie. Koleżanka miała bombe że wszyscy myśleli że będą bliźniaki a urodziła 2.900 kruszynke!
2. Jesteś w 33 tc i tak naprawde dopiero teraz dziecko zaczyna przybierać na wadze w astronomicznym tempie :-)
3. Masz teraz inne zmartwienia np. kolor zasłon w pokoiku Aleksa i nawet jakby dzieciątko było małe co z tym zrobisz?? Nic! Więc nie ma się czym przejmować jeśli i tak nie masz na to wpływu.
Udanego USG :-D

JESTEM JUŻ PO :-D Alex zdrowy wszystko idealnie 33tc rodzimy naturalnie bo położony jest główką w dół nie ma rozszczepu podniebienia a ja jestem w skowronkach bo wiem gdzie co ma plecki nóżki rączki hehe :-)

moje drogie kiedy kupuje się wózek dla malucha?? bo mnie szlak trafi z zacofaniem w mojej rodzinie ... :wściekła/y::no::dry:

gratuluję i cieszę się razem z Tobą :-D to wspaniale wiedziec ze wszystko jest wporządku.
A nie mówiłam :-) nie wolno się na zapas martwic!
My wózek kupiliśmy jak byłam w 8 mcu.
W przesądy nie wierzę ale jednak nie odważyłam się kupic bucików :-) jak bym we wszystko wierzyła co mi mówią to pewnie siedziałabym w domu pod stołem :-)

oj, bo fryzjerka powiedziała mi żeby bucików nie kupowac przed urodzeniem się dziecka bo dziecko odejdzie. Chociaż znajomi kupowali i wszystko było wporządku to zawsze jak w sklepie patrzyłam na buciki to mi się to przypominało i smutno mi się robiło :-(

ale numer z tymi przesądami hehe ja też nie wierzę i dlatego kupuję wózek :-)
powiedzcie mi jak było z waszym apetytem w ciąży? ja mam mały tzn nie mam specjalnie ochoty jeść ?
dzisiaj u nas ponownie upał ... ale w sumie mamy lato :-p
przepraszam was że tak o sobie co u was :rofl2:

reklama
czesc mamuski!!
ja juz mam spakowana jedna duza torbe,jeszcze tylko 2,a reszta w podreczne,jaby zabraklo kg i bedzie koniec,wtedy tylko czekac na dzien wyjazdu.
clio z tymi apetytami wciazy to jest roznie,ja z cora nie moglam nic jesc,bo wszystko mnie cofalo,a najwieksza ochote to mialam na kurczaki z rozna i sereki homogenizowane,najlepiej truskawkowy i gl.to jadlam,a z synem to jadlam wszystko i stale bylam glodna.a wprzesady tez nie wierzylam,wozki mialam w domu przed urodzeniem,lozeczko tez,buty tez kupowalam,jakby czlowiek mial tak we wszystko wierzyc,to by sfiksowal.najlepiej nikogo nie sluchac i robic swoje.

Do góry