reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

witaj kaja, włączaj się do pogaduch może troche odżyje ten wątek.
no i masz ci los. ja czuje sie lepiej natomiast mam 2 pacjentów w domu. oboje po 39.5 st gorączki, marudy i nic nie pomaga, a lekarze mówią że to trzeba przechorować bo leku nie ma!!!
tak wiec sylwestra jednak spędzimy cały dzień w domu.

reklama
Hej założyłam nowy wątek dla dziewczyn które mają synów, bedą miec lub chcą miec.

To moze na poczatek sie przedstawie. Jestem Magda mam 20 lat. W lutym urodziłam synusia Cyprianka i jest on dla mnie całym zyciem!

Hej. ja tez bede miec Synka i tez chcialam mu dac na imie Cyprian:-D ale jednak zmienilam zdanie i dam mu imie Emil :-)

Witam nowe i "stare" koleżanki.

Co słychać dziewczyny...my mieliśmy i chyba nadal mamy spory problem ze zdrowiem Patryka. Kilka dni przed świętami zabrało go pogotowie,bo dusił się naszych oczach...no ale nie wiem czy macie ochotę czytać moje długie posty, więc póki co to na tyle:)

Pozdrawiam

Witam nowe i "stare" koleżanki.

Co słychać dziewczyny...my mieliśmy i chyba nadal mamy spory problem ze zdrowiem Patryka. Kilka dni przed świętami zabrało go pogotowie,bo dusił się naszych oczach...no ale nie wiem czy macie ochotę czytać moje długie posty, więc póki co to na tyle:)

Pozdrawiam

nie znamy sie jeszcze ale zycze dużo zdrowia dla synka:*

co się teraz z tymi naszymi dzieciaczkami dzieje?!
mój Ignaś najpierw się ode mnie zaraził grypą i jak już poczuł się lepiej to po 1 dniu złapało go zapalenie płuc. Dobrze że odrazu zareagowaliśmy i od razu dostał antybiotyk więc choroba nie rozwinęła się bardzo tak ze po 2 dniach na antybiotyku poczuł się lepiej. Teraz mi strasznie rozrabia i w końcu po 2 tygodniach zaczął w miarę normalne jeść.
Pogoda straszna, pada i ani grama słońca a mi tak tęskno do lata albo chociaż do śnieżnego szaleństwa w górach :-(
Jeszcze tylko 1.5 mca do wyjazdu na snowboard, jak że ja się nie mogę doczekać!!!!!

witam !!:-)
Takhisis jejciu az mi ciarki przeszly,a co bylo z twoim synusiem,od czego zaczol sie dusic? :szok:pisz szybko,mam nadzieje,ze juz wszystko dobrze z nim..
my chorowalismy tydzien przed swietami,na razie jest Ok,ale mnie od tygodnia boli gardlo i juz nie mam pomyslu czym je wyleczyc,kaszlu nie mam,ogolnie czuje sie dobrze,ale ten bol juz jest nie do wytrzymania.:wściekła/y:
Iwonka ja to bym chciala teraz na lezaczku na plazy polezec,ale snowboard tez moze byc fajny ;-)
witam nowe mamusie !!:tak:

Witam:)
Jestem tu od niedawna i proboje sie zadomowic. Droga madlen79 ja tez bylam niedawno dosc mocno przeziebiona martwilam sie tylko zeby synka nie zarazic i rowniez doskwieral mi silny bol gardla wiec jesli moge cos doradzic to plokanie gardla rozworem wody z sola mnie pomagal:). No i picie herbaty z miodem lagodzi podraznienia:).Pozdrawiam.

reklama
a miód z mleczkiem i z odrobiną czosnku, mmm sama słodycz :-)

nie probowalam,..jakos ciezko mi uwierzyc,ze mmm sama slodycz:-D,ale niech ci bedzie..:-D,jutro kupie czosnek oraz miod i bede pila.feeee
kaja woda z sola juz plukalam..omalo nie zwymiotowalam :zawstydzona/y:,pomoglo na chwile i dalej boli..chociaz teraz akurat jest w miare ok,zobaczymy jak bedzie jutro,
milej nocki mamuski :tak:

Do góry