reklama

Mam ząbek!!!

Widzę że LENKA starsza jest o 1 dzień:-) To trzymamy kciuki za twoje ząbki może niedługo zawitają:tak::tak::tak: I dziękujemy za gratulacje.
wczoraj Niunia dostała pierwszy raz całe jabłko....ależ była wniebowzięta, piłowała na nim zęby przez pół godziny i nawet nie można było jej przeszkodzic.;)

oj przydadza sie te kciuki, bo Lenka tak ostatnie dwa dni marudzi, ze albo jej wyjdzie jakis zabek, albo ja oszaleje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Matyldzi od kąd ząbki zaczęły wychodzic cały czas jest marudna.Nawet jak sprzątam a ona siedzi w krzesełku z kupą zabawek to cały czas muszę do niej mówic bo jak nie to koniec (po sprzataniu). ooooo niech to już wszystko minie:tak::-D

o siedzeniu Lenki to moge tylko pomarzyc, odkad zaczela raczkowac nie chce siedziec tylko zwiedzac, a z kazdym dniem wypuszcza sie coraz dalej, musze caly czas za nia chodzic:tak:

To świetnie:tak: Ja bardzo bym chciała zeby niuńka raczkowała a ona nawet na brzuchu nie chce leżec już nie mówiąc o tym,że nie umie przewrócic sie z plecków na brzuch.:no:

To świetnie:tak: Ja bardzo bym chciała zeby niuńka raczkowała a ona nawet na brzuchu nie chce leżec już nie mówiąc o tym,że nie umie przewrócic sie z plecków na brzuch.:no:

dzustta jeszcze sie za nia nabiegasz, wszystko w swoim czasie:tak: ja juz mam dosyc, a co do lezenia na brzuchu, to Lena tez tego nie znosila, ryczala jak ją tak kladlam i nagle jej sie strasznie spodobalo, nasze dzidzie zmienne są;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry