dominique.p
Fanka BB :)
Wow, ile nowych ząbków:-)
Pszczola ma juz 4, czyli komplet jedynek. Wyglada jak wiewiorowata mysz, a miedzy gornymi ma taka przerwe, ze pies z buda by przelecial, hehe
Lada dzien spodziewamy sie gornych dwojek, bo juz swieca spod dziasel
Pszczola ma juz 4, czyli komplet jedynek. Wyglada jak wiewiorowata mysz, a miedzy gornymi ma taka przerwe, ze pies z buda by przelecial, hehe
Lada dzien spodziewamy sie gornych dwojek, bo juz swieca spod dziasel
Belgrano, 9 zebow to nie lada wyczyn
;-)
wczoraj juz piszczala i slinila sie jak piesek heee ale dzis koszmar zaczal sie od 5.40 dalam mleko odlozylam do lozeczka nawrzucalam zabawek a tu jak nie wrzask to rzucanie wszystkim co popadnie i gryzla szczebelki od lozeczka placzac przy tym masakra tulilam nosilam bawilam sie w koncu padla spala godzine uff chociaz cos ale dalej bylo to samo zajmowalam ja wszystkim lalo wiec nici ze spaceru ogladala bajke chodzik i mowie w koncu nyny idz dziecko bo juz nic ne widzisz zreszta ja tez ale wiecie co 7h bez spania piszczenie ojjjjjjjjj horror taka byla wymeczona ze ja wzielam przytulilam spiewalam :"na wojtusia..."ze na siedziaco zasnela na ile 45min i dupa koniec przeciez nic nie moglam zrobic na noc dlam panadol bo juz nie mialabym sily wstawac w nocy oby pomogl zasnela o 20.45 i chlodno sie zrobilo to powinna lepiej spac zastanawiam sie ktory to zab albo ile naraz bo ostatnio w 2tyg 4 wyszly