reklama

Mam ząbek!!!

Mam pytanie
Czy ktoremus dzidziusiowi zdarzylo sie ze wyszla mu pierwsza gorna dwojka zamiast jedynki? Pat ma 3 zeby na dole i na gorze zadnego a coraz mocniej widac lewa dwojke i nie wiem czy to ok ze zamiast jedynki idzie dwojka.

reklama
Mojej kuzynki syn zaczął zabkowac jak skonczył rok i właśnie pierwsza mu wyszła górna dwójka. Moze lada dzień Pat pokarze nowy ząbek;-)

wama- mojej koleżanki synkowi wyszły właśnie pierwsze górne jedynki...ale tez zaczął dość późno ząbkować... jakos w okolicy 10-11 miesiąca

Wama nie przejmuj się tymi dwójkami. Może taka "uroda" Pata, że wychodzą mu zęby w niestandardowej kolejności? To raczej nic złego. Jak mu w ogóle nie wyjdą jedynki to zacznij się wtedy martwić ;-) A przy okazji możesz zapytać lekarza, jak to jest z tą kolejnością.

Wama u nas najpierw na górze pojawiły się dwójki(mała wyglądała jak wampir) a póxniej doszły jedynki, więc nie masz czym się przejmować:-)

Wama...nie przejmuj sie, u Ninki sa dolne jedynki a gornych 1 i 2 nie wiadac za to 3 przeswituja, ale czy wyjda wczesniej tego nie wiem

Witajcie jestem mamą Tosi, która skończyła 11 miesięcy. Czekamy z utęsknieniem na pierwszy ząbek a tu nic Boję się, że już nie wyjdą. Może ktoś ma lub miał podobną sytuację?

reklama
Witajcie jestem mamą Tosi, która skończyła 11 miesięcy. Czekamy z utęsknieniem na pierwszy ząbek a tu nic Boję się, że już nie wyjdą. Może ktoś ma lub miał podobną sytuację?

wiesz co, mojej znajomej synek ma niecałe 11 miesięcy i tez ząbków jeszcze nie ma...

a raz byłam tez u fryzjerki, której 13 miesięczny synek tez ząbków jeszcze nie miał

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry