reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mama listopadowa u lekarza!

reklama
Cześć dziewczyny! Dzisiaj bylam u lekarza wreszcie po 4 tygodniach. ogólnie samopoczucie miałam kiepskie czułam sie słabo kreciło mi sie w głowie. A wiec poszłam na wizyte i czekałam 3 godziny na stojaco bo tyle kobietek bylo gin pierwszy raz po urlopie i dlatego , w końcu byla moja kolej. Przybrałam 3 kg od ostatniej wizyty to sukces okazało sie ze jestem mam skonczone 27 tygodni ciąży a według suwaczka jeszcze nie , szyjak zamknieta i taka jak powinna być , nadal córeczka trzeci raz potwierdzona i dzidzia jest o tydzień wieksza czyli na 28 tydzień ciąży odwrócona główką w dół i narazie jest z nia ok bardzo jest ruchliwa i kopie po żebra:-) troche sie uspokoiłam. Nastepna wizyta za 3tygodnie czyli 2 września.

hej, dawno mnie nie bylo, bo wakacje jakos tak dzialaja ze nie siedze przed komputerem ciagle.

Polozna kazala mi sie na nastepnej wizycie upomniec o skierowanie do szpitala na badania, bo jednak to moja przepukline ktora daje sie w znaki i trzeba ja obejrzec. Jesli lezy w zlym miejscu to trzeba bedzie cesarke, a jesli bedzie bardzo duza i bedzie dokuczac to trzeba bedzie wywolac wczesniej, zeby nie bolalo dodatkowo przy porodzie.

Ale jakos mnie to bardzo nie przerazilo. Moze dlatego ze to druga ciaza i wiem czego moge sie spodziewac. Nie wiem jeszcze jakim sposobem, ale wiem ze poprostu musze urodzic i tyle;-)

Powinnam miec te badanie okolo 34 t.c wiec za jakies 5 tygodni okaze sie jak bede rodzic.

Witajcie:)
czy któras z Was przyjmuje cordafen???
jesli tak to napiszcie ja sie czujecie bo ja z biegiem czasu coaraz gorzej puchne jestem coraz słabsza i ogolnie kanał:((

reklama
Do góry