reklama

Mama po raz 3 ...:)

heksa ja sobie zartuje z tym ostrym przed owu ,ale ostatnio jakos tak mam,ze przed owu chodzi za mna cos ostrego :tak:
wiktoria u mnie tez nie chca jesc cebuli w klopsikach,to tre na drobnych oczkach ,bo dla mnie cebula musi byc..dzieciaki nie widza i bynajmniej jedza ;-)
edyta to milego wieczoru ;-)
u mnie tylko cora jest niejadkiem,syn to wiecznie glodny i je wszystko..;-)

reklama
Ale jeszcze nie uciekam :-)

Ja mielone robie z cebulka bo moim dzieciaczkom to nie przeszkadza ,Alan tez jada wszystko za to z Kuba mam problemy,bo on warzyw nie,grochowki nie,kaszy nie normalnie mozna oszalec ale nutella jak najbardziej mu pasuje :-D

Moje dziecko juz spi ,wczoraj bylo podobnie...ale sie ciesze bo wieczorek spedzimy tylko z mezusiem,jak narazie Tom poszedl do chlopakow oni buduja z klockow samochody a T puszcza im stare piosenki typu "puszek okruszek" i takie tam a ja weszlam do Was na chwilke...

Moj Kuba to taki niejadek jest,niestety :zawstydzona/y:

Heksa fajnie ze zajrzalas ;-)

Ja tez Wam wysle zaproszenie na NK :-p
Oczywiście przyjmiemy zaproszenie zaraz lukne może już na mnie czeka :tak:
Ale jeszcze nie uciekam :-)

Ja mielone robie z cebulka bo moim dzieciaczkom to nie przeszkadza ,Alan tez jada wszystko za to z Kuba mam problemy,bo on warzyw nie,grochowki nie,kaszy nie normalnie mozna oszalec ale nutella jak najbardziej mu pasuje :-D
Oj tak nutella u nas by też schodziła ale nie kupuje im za często raz na jakiś czas :tak:.

Twoj Kubus to tak jak moj Adas :tak:
Wszystko co slodkie to zje, a na inne jedzonko kreci nosem.............

A starszy najchetniej by jadl miesko do kazdego posilku........
W ogole je dosc duzo, ma apetyt niezly...
Ma duzo ruchu, basen, karate itp.... Ale zauwazylam, ze ostatnio zjada o wiele wiecej niz kiedys...
Czy Wasze 6-7 latki tez mialy takie apetyty???

Edytko obejrzalam sobie Twoich chlopakow na fotkach z NK.......
Jakie slodziaki!
I wygladaja na bardzo grzeczne i spokojne dzieci!!!!!!!!
Naprawde! :tak:
A mamusia na bardzo milutka osobe :-D
Wszyscy razem wygladacie na baaaaaaaaaardzo szczesliwa rodzinke!

Wiktoria ja tez nutelle raz na jakis czas tylko kupuje, bo jak tylko ja schowam do szafki, to dziwnym trafem w ciagu max 2-3 dni znika znika ze sloiczka cala zawartosc

Ostatnia edycja:
Heksia moja Martynka prawie latek ale powiem ci ze zjada tak normalnie nie za dużo.Ale Kamil zjada dosłownie wszystko i w dużych ilościach a nie widać nic po nim taki szczuplutki :)

No i pora się przywitać tak że witam :-) śnieg za oknem sypie znowu trzeba będzie odgarnąć och kiedy to się skończy :dry::confused: później muszę na zakupy iść :-)

Czesc dziewczynki :-)

Heksa dziekuje za mile slowa buzka :** Powiem Ci ze Ty wygladasz na bardzo ciepla osobe i z checia spotkalabym sie z Toba,ot tak zeby pogadac :tak:a pieska masz slodkiego ;-)

Co do moich baczkow to masz racje naleza do spokojnych dzieci i przede wszystkim usluchanych,niemam z nimi problemow i oby tak zostalo :-p

Wiktoria Twoje zdjecia tez obejrzalam i z calym przekonaniem moge napisac ze Kamilek jest podobny do Ciebie a Martynka do tatusia ,sliczne dzieciaczki :tak:

Wiktoria a to na jakie zakupy sie wybieraasz ?

Czesc dziewczynki :-)

Heksa dziekuje za mile slowa buzka :** Powiem Ci ze Ty wygladasz na bardzo ciepla osobe i z checia spotkalabym sie z Toba,ot tak zeby pogadac :tak:a pieska masz slodkiego ;-)

Co do moich baczkow to masz racje naleza do spokojnych dzieci i przede wszystkim usluchanych,niemam z nimi problemow i oby tak zostalo :-p

Wiktoria Twoje zdjecia tez obejrzalam i z calym przekonaniem moge napisac ze Kamilek jest podobny do Ciebie a Martynka do tatusia ,sliczne dzieciaczki :tak:

Wiktoria a to na jakie zakupy sie wybieraasz ?

Oj tak wszyscy tak mówią :) że Martynka to tatuś a Kamilek mamusia :) Nawet mama w szpitalu mi mówiła że Kamilek wygląda tak jak ja jak się urodziłam.

A na zakupy takie spożywcze :-) na jutro na obiadek.I muszę mężusia pojazd opłacić ,,czytaj traktor'' :-D

Załączniki

• 3777.jpg
    3777.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 33
A ten slodziaczek to zapewne twoj synek ...:-)

O to macie traktor ? Moj Alan chcial kiedys pojechac traktorem naszych znajomych ,ale go przylapalismy i mu sie nie udalo :-p

A ten slodziaczek to zapewne twoj synek ...:-)

O to macie traktor ? Moj Alan chcial kiedys pojechac traktorem naszych znajomych ,ale go przylapalismy i mu sie nie udalo :-p
Tak tak mamy traktor a nawet 2 :-D jeden nasz drugi teściów ale nasz nowszy :-).Mamy znaczy teściowie mają małe gospodarstwo :-) 2 krówki jedno cielątko i kury psa i kota :-) a i rybki :-D

Uciekam będę gdzieś za godzinę

Ostatnia edycja:
reklama
To tych krow nie zazdroszcze bo ja sie ich boje
Ja sobie wlasnie kawke zrobilam i maly szama paczka ktorego mezus rano kupil...i cos czuje ze i ja sie na niego zalapie :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry