Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Megusku, na pidzama party to ja sie zawsze pisze! Zrobmy wspolna balange, potem wszystkie na porodowke i co roku bedziemy wspolnie swietowac urodzinki naszych dzieciaczkow!![]()

a któraś zrobi to pyszne bounty? bo mnie sie nie chce
;-)i zeżarłabym tak na krzywy ryj??;-) ja ewentualnie mogę chrupki kukurydziane zakupić albo kwaśne soczyste jabłka na zgagę;-);-)To jak coś słodkiego to ja ..też na krzywyja też ja też!!a któraś zrobi to pyszne bounty? bo mnie sie nie chce
;-)i zeżarłabym tak na krzywy ryj??;-) ja ewentualnie mogę chrupki kukurydziane zakupić albo kwaśne soczyste jabłka na zgagę;-);-)
...ardzesh dasz troszkę nieeee 

... Party...party ..!!!.ale bym chciała tak na serio się z Wami spotkać 

tylko moje cisnienie skakalo najpierw bylo 150/90 a pozniej spadlo 125/85 poniewaz to byla moja ostatnia wizyta to powiedziala ze wpadnie do mnie do domu w piatek i ponownie zmierzy mi cisnienie
natomiast na te swedzace dlonie i stopy to mam isc do lekarza na pobranie krwi i czekac na wyniki.Mam chwilke wiec pisze. Byłam u położnej sprawdziła siuski, posłuchała serduszka dzidzi no i tu wszystko dobrzetylko moje cisnienie skakalo najpierw bylo 150/90 a pozniej spadlo 125/85 poniewaz to byla moja ostatnia wizyta to powiedziala ze wpadnie do mnie do domu w piatek i ponownie zmierzy mi cisnienie
natomiast na te swedzace dlonie i stopy to mam isc do lekarza na pobranie krwi i czekac na wyniki.

u mnie w przychodni przyjmuje dzisiaj tylko polozna nie ma lekarza dlatego musze isc jeszcze raz jutro do GPA ty byłaś teraz u GP? Czemu ona Ci na miejscu nie pobrała krwi![]()
emkamek ja też się dziwiłam, ale po prostu mała cały czas się kręci i co chwila naciskałam guziczek. W ciągu około 12 - 13 minut ruszyła się 20 razy, więc na godzinę wychodzi około 90 - tak wyliczył sprzęt![]()
Moja mała na ostatnim KTG w 25 minut wykonała 76 ruchów, a w tym pierwsze 10 minut spała. Co Ty na to? :-):-):-):-):-)