Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja od 20tc mam miękką i taka do tej pory jest
Nie wiem jak on to zrobil ze obliczyl termin na 20 lutego(piatek) a ostatnia miesiaczke mialam 15 maja(czwartek)... Wiec sie ostatnio zaczelam zastanawiac jak to jest, ze termin porodu nie mam na czwartek 19lutego.... Zapytalam wczoraj.... sprawdzil, policzyl, spojrzal jeszcze na pierwsze badanie USG i powiedzial ze mam racje
Ja sie tam wczesniej nie upominalam bo wydawalo mi sie ze on jest lekarzem to wie lepiej.... Ech... Zwlaszcza ze terminy z USG wychodzily na 25lutego - no to teraz juz nie wiem jakim cudem obliczyl ze USG tez pokazuje termin na 19 lutego....
Dla mnie to jest mnustwo zagadek jak na chwile obecna, ale juz trudno.... Teraz zaufam intiucji ;-) No i w razie watpliwosci pojade od razu do szpitala juz nie do lekarza...
Zwlaszcza ze w ciagu ostatnich dni mialam silne skurcze, nieregularne co prawda, ale jeszcze nie slyszalam aby w takiej sytuacji sie szyjka zamykala ;-) Raczej sie otwiera i mieknie.... 

a jakiestam male bole miesiaczkowopodobne to tez mam dzis... ale takimi sie nie przejmuje. Zreszta juz sama nie wiem czy to bol od macicy, pecherza, czy krzyza....