reklama

Mama u lekarza

reklama
mary105 w ostatnich dniach tez miewalam takie oslabienie i uczucie zimna na calym ciele... po jednym dniu przeszlo :tak: moze jakis wirus :sorry2:

jak dla mnie to juz zaq dużo jest Świątecznych dni w najblizszym czasie - dzien matki, ojac, dziecka :-D ale rodzinnnieee :-D
no ale bedzie skromnie w tym roku bo za miesiac chrzciny i musimy cos pooszczedzac ;-) a chcialam mamie taki ladny prezent kupic :dry: musi zaczekac do jej urodzin :tak:

hoba i golimek moje gratulacje mam nadzieję że męzole będą pamiętać:-)
ja jutro rewanzuje się mojemu mężowi [ ma urodziny, naspraszałam tyle ludu na grila, mam nadzieje że pogoda nie nawali [ w Irlandi???] bo ludziska zdemolują mi dom. a tak to wywale do ogródka toważystwo hihi....
mam nadzieje że R się ucieszy , bo wie że szykuje ale nie zna szczeguły:-)

hoba i golimek moje gratulacje mam nadzieję że męzole będą pamiętać:-)
ja jutro rewanzuje się mojemu mężowi [ ma urodziny, naspraszałam tyle ludu na grila, mam nadzieje że pogoda nie nawali [ w Irlandi???] bo ludziska zdemolują mi dom. a tak to wywale do ogródka toważystwo hihi....
mam nadzieje że R się ucieszy , bo wie że szykuje ale nie zna szczeguły:-)

To udanej imprezki:) Fajnie, grill z przyjaciółmi w ogródku-rewelacja!!

A myślalyście juz o wakacjach z maluszkami?? My zdecywowalismy sie na morze. Jedziemy na 8 dni do Łeby, jeszcze przed sezonem, znalazlam hotelik przyjazny rodzinie ( nawet dostawią nam łóżeczko dla maluszka gratis:) Ale sie ciesze!! Czekaja nas wielokilometrowe spacerki po plaży. Najważniejsze ze młody nawdycha się jodu.

a ja dzis ide na babski wieczor, tym razem z sasiadkami z osiedla. :D
uwielbiam takie wieczorki :-):-):-) tylko kobitki i martini .....mniam ...

jeżeli chodzi o wakacje to ja jestem niestety uziemniona w tym roku, bo nasz ho.... erny konsul tak guzdra się z paszportami , że dopiero na 13 lipca mam termin złożenia wniosku, a gdzie jeszcze odbiór [ pewnie ze dwa miechy], a w tym roku miała być majorka, a tu dupa i to blada :zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y:
mężol bieże starszych chłopców i jedzie do Polski, ja z Maxem i Majką koczujemy w deszczowej Irlandi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:......
ale coś tu nam sobie zorganizuje.... jak pogoda dopisze. hhhmmm....

mikimauro ja złozyłam wniosek o paszport dla Ali 13 maja i już 27 maja mam odebrać. 2 tyg. sie czeka na paszport tu w Dublinie. A u Was co tak dlugo to trwa??

My jutro robimy grilla dla znajomych:-)

Monika, my też jedziemy nad morze na dwa tygodnie 13 czerwca. Zależy mi żeby dzieci klimat zmieniły, sądzę że dla takich maluchów to lepsze niż Turcja czy Egipt.

mikimauro ja złozyłam wniosek o paszport dla Ali 13 maja i już 27 maja mam odebrać. 2 tyg. sie czeka na paszport tu w Dublinie. A u Was co tak dlugo to trwa??
SZOK!!!!!!!!!!! CO??????????:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
PRZECIEŻ JA DZWONIŁAM NA POCZĄTKU MAJA I BARANICA POWIEDZIAŁA ŻE NAJWCZEŚNIEJSZY TERMIN MA NA 13 LIPCA, JESZCZE PYTAŁAM CZY NIE DA SIĘ PRZYSPIESZYĆ, MIOTŁA POWIEDZIAŁA ŻE NIESTETY NIE!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja chyba jutro do nich zadzwonie i wiązke pośle, aż nie chce mi się wieżyć. maran-atha- my mamy tylko jeden konsul w Irlandi. ależ się wściekłam:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
My na wakacje nigdzie nie jedziemy, raz, że boimy sie jechać z dzieckiem, a dwa jak dla mnie większa udręka niż siedzenie w domu, więc co to za wakacje :) jak mam jechać tylko po to, żeby wydać kupę kasy i spacerować to nie dla mnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry