reklama

Mama u lekarza

reklama
My w ubiegłym roku w wakacje byliśmy w Pieninach , mieszkaliśmy w Czorsztynie i zakochana jestem w tej pięknej okolicy , zalew , ruiny zamku , spływ Dunajcem , Trzy Korony , Sokolica ............ ach może w tym roku choć na kilka dni z dzieciakami uda nam się tam jechać :tak:

No ja dopiero jak wyjechałam na studia do Krakowa to doceniłam miejsce mojego pochodzenia:tak:. Niestety na stałe mieszkamy w Krk i raczej się nie zapowiada że kiedykolwiek będę mieszkać znowu w Zakopanem, ale za to zawsze jest do kogo jechać :tak: i to tylko dwie godzinki samochodem :)

mikimauro Gabrys tez po 2 tyg mial paszport gotowy wyrabialimy w Dublinie
dzisiaj juz troche ochłonełam, bo Wy czekałyście na odbiór paszportów tylko dwa tygodnie, ja mam ustalony termin z łożenia dopiero wniosku, może po złożeniu będę czekała na odbiór tylko te dwa tygodnie [ oby]:zawstydzona/y:a ile czasu czekaliście od momętu zadzwonienia żeby zrobić rezerwacje do złożenia wniosków ??

Zaliczam juz czwarte krwawienie po porodzie :wściekła/y:
Jak w piatek znow zobaczylam krew to dola złapalam :no: zuzywam w miesiacu tyle podpasek co Maciek pieluch :szok::angry:
Jak to moze byc zeby okres trwal tydzien, potem poltorej tygodnia spokoju i znowu :baffled: Juz sie nie moge doczekac na wizyte u gina... mam nadzieje ze cos na to zaradzi bo juz mi hormony wysiadają :-p

dzisiaj juz troche ochłonełam, bo Wy czekałyście na odbiór paszportów tylko dwa tygodnie, ja mam ustalony termin z łożenia dopiero wniosku, może po złożeniu będę czekała na odbiór tylko te dwa tygodnie [ oby]:zawstydzona/y:a ile czasu czekaliście od momętu zadzwonienia żeby zrobić rezerwacje do złożenia wniosków ??

Dokladnie ja tez duzo czekalam na zlozenie wnioku od momentu zadzwonienia prawie 2 m-c a 2 tyg po zlozeniu zgadza sie :tak:

Dziewczyny chciałam Wam przypomnieć że to jest wątek o dolegliwościach kobiecych..a wakacje nie należą do nich
Zwłaszcza dziewczyny z IRL wysyłam do wątku MAMY Z IRLANDII...Kasia Irlandka kazała przysłać mi Was tam bo tam dziewczyny wiedza na ten temat wszystko.
To pierwsze i ostatnie upomnienie!

reklama
Zaliczam juz czwarte krwawienie po porodzie :wściekła/y:
Jak w piatek znow zobaczylam krew to dola złapalam :no: zuzywam w miesiacu tyle podpasek co Maciek pieluch :szok::angry:
Jak to moze byc zeby okres trwal tydzien, potem poltorej tygodnia spokoju i znowu :baffled: Juz sie nie moge doczekac na wizyte u gina... mam nadzieje ze cos na to zaradzi bo juz mi hormony wysiadają :-p
ja mam juz 3 @ po porodzie,wlasnie dzis sie przyplatala ciekawe ile tym razem potrwa:confused:
pierwsza trwala jakies 10dni a druga 3tyg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry