reklama

Mama u lekarza

reklama
Na marcowkach tez dziewczyny biora azalie i krwawia.
Jedna nawet dostala krwotoku:szok:

:szok::szok::cool:
no nie... ale moze miec to jakis zwiazek z tymi tabletkami?
gdzies na forum zalozylam watek z pytaniami o Azalie i czeste krwawienia ale nikt mi nie odpisal :confused2:

Dziwne to jak dla mnie bo zgodnie z zalozeniem to przy minipigulkach nie powinno byc okresu :-p

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ewelcia jak dla mnie to by byla bardzo zla wiadomosc jakbym nie mogla brac tych tabletek....

musze sobie poczytac ulotke i cos na necie na ten temat :tak:

Nimfi tak mi napisala ta dziewczyna ktora miala krwotok,bo zapytalam sie czy ten krwotok to napewno miala po azali?
Niestety tak potwierdzil to ginek że niestety na mnie te tabsy źle zadziałały i teraz nie moge łykac nawet innych przez okres 3 miesięcy:(

Współczuję mamom krwawiącym, ja na szczęście jeszcze z okresem się nie spotkałam po porodzie :) Za to mam inny problem - okropna suchość w miejscu intymnym. Każde zbliżenie to dla mnie okropny ból, a jak posmarujemy żelem to mnie okropnie szczypie, pali. :-(

Współczuję mamom krwawiącym, ja na szczęście jeszcze z okresem się nie spotkałam po porodzie :) Za to mam inny problem - okropna suchość w miejscu intymnym. Każde zbliżenie to dla mnie okropny ból, a jak posmarujemy żelem to mnie okropnie szczypie, pali. :-(
to samo kiedys mialam:baffled:.
najgorsze bylo to ze to pieczenie i swedzeniu u mnie utrzymywalo sie okolo 3dni.Na poczatku myslalam ze to po plynie do higieny intymnej ale pozniej sie okazalo ze po zelu Durex taki czerwony.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry