reklama

Mama u lekarza

W tym roku wakacje w Krakowie i troszke u rodziny na wsi, ale jeszcze nie wiem kiedy pojedziemy. :tak: Do tego domku jezdzilam od dziecinstwa wiec znam go bardzo dobrze i wiem czego sie moge spodziewac :tak: a rodzinny wyjazd musi zaczekac az maly podrosnie. chcialabym aby tez cos rozumial z takiej wyprawy :tak:i najchetniej bym sie wybrala z nim gdziez za granice :-p ale czas pokarze

reklama
My w tym roku też nigdzie nie jedziemy, mieliśmy jechać nad morze ale Cypuś jeszcze za mały i wstrzymamy się do przyszłego roku. ale tutaj u nas w okolicy jest mnóstwo jezior i miasteczek typowo letniskowych więc nie będziemy się raczej nudzić

A my pewnie większość wakacji spędzimy w zakopcu ale to tylko dlatego że tam jest mój rodzinny dom. Jakiś większy wypad pewnie w tym roku sobie odpuścimy.

my planujemy wyjazd do Chorwacji samochodem. mam nadzieje ze on wypali bo musze sie wygrzac troszczeke na slonku - ach ta deszczowa pogoda w Anglii-mozna dostac depresji :-p

my planujemy wyjazd do Chorwacji samochodem. mam nadzieje ze on wypali bo musze sie wygrzac troszczeke na slonku - ach ta deszczowa pogoda w Anglii-mozna dostac depresji :-p
my też planowaliśmy wyjazd do Chorwacji i też samochodem..ale jak dla takiego małego brzdąca to za daleko:tak:
myślimy o Zakopanem..z Gdańska też daleko..jeszcze zobaczymy;-)

ja rowniez czekam na paszport 2 tyg.:-)

ale Kaja bedzie miala obywatelstwo irlandzkie , reszte formalnosci dopelnie w Polsce.... aby miala podwojne:tak:

reklama
SZOK!!!!!!!!!!! CO??????????:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
PRZECIEŻ JA DZWONIŁAM NA POCZĄTKU MAJA I BARANICA POWIEDZIAŁA ŻE NAJWCZEŚNIEJSZY TERMIN MA NA 13 LIPCA, JESZCZE PYTAŁAM CZY NIE DA SIĘ PRZYSPIESZYĆ, MIOTŁA POWIEDZIAŁA ŻE NIESTETY NIE!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja chyba jutro do nich zadzwonie i wiązke pośle, aż nie chce mi się wieżyć. maran-atha- my mamy tylko jeden konsul w Irlandi. ależ się wściekłam:wściekła/y::wściekła/y:

mikimauro Gabrys tez po 2 tyg mial paszport gotowy wyrabialimy w Dublinie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry