larkaa
Fanka BB :)
Mnie się wydaje, że w drugiej ciąży też już będę pracować do końca, wtedy jest też inne podejście do samej siebie i do ciąży. Obecnie mam wrażenie że za bardzo się ze sobą pieszczę, popracuję trochę w domku, coś pozałatwiam w mieście i nie wyobrażam sobie jak tu nie położyć się i nie odpocząć.
Może gdybym miała inną pracę to też by to inaczej wyglądało
Powiem Wam, że w dzień kiedy zrobiłam test ciążowy byłam w trakcie urlopu, po którym miałam odrazu złożyć wypowiedzenie i szukać lepiej płatnej pracy
Może gdybym miała inną pracę to też by to inaczej wyglądało
Powiem Wam, że w dzień kiedy zrobiłam test ciążowy byłam w trakcie urlopu, po którym miałam odrazu złożyć wypowiedzenie i szukać lepiej płatnej pracy
codzienny stres mnie wykańczał ..trzeba było wysłuchiwać durnowatych klientów
...to nie było juz na moje nerwy ...chodziłam do lekarza i przed każda wizyta wypijałam szklankę kawy...żeby ciśnienie mi podskoczyło
i wtedy dostawałam co miesiąc zwolnienie ...bo przecież ciąża to nie choroba i za byle g.... zwolnienia sie nie dostanie ( a ja miałam je wtedy za wysokie ...niby 
... teraz zresztą chodzę juz tylko na dwie godziny ...bo to za duży wysiłek ..jak na ten czas ...ale jest dobrze i sie nie martwię