Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tez takie cos czuje ;-) mnie to raczej bawi niz martwi, bo wyobrazam sobie Mala jak probuje sie tam wyprostowac a tu miejsca brak, to sie trzesie ze zlosciDziewczyny mam do Was pytanie. Czujecie czasami takie dziwne drgawki u dziecka? TO napewno nie jest czkawka bo ona trwa długo i moj maly ja ma 2 razy dziennie. A te drgawki trwaja ok. 2 sekundy. Tak jakby sie trząsł ;/
Zaczyna mnie to niepokoić.

MarzecHabcia Zosia też ma drgawki, czuję to o różnych porach, nie ma powodu do niepokoju. Naszym dzieciom teraz jest bardzo niewygodnie, okropnien mało miejsca.
Tak wogle według USG z 2 grudnia mialam dzisiaj rodzić, bo mała miała ważyć 3800. Ciekawe jak to jest, w piatek mam ostatnie usg, to zobaczymy co mnie przy porodzie czeka.

Mala chce cie poratowac finansowo i do ksiegi rekordow Guinnessa sie zapisac jako najwiekszy noworodek 2009 

zadowolę się nawet trezma kilofgramami.
Też macie takie nagłe uderzenia w szyjkę macicy i uczucie że coś wycieka. Teraz sie ubrałam i znów mam gacie mokre, zwieracze mi puściły czy co?