reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama u lekarza

Ja idę jurto na "glukozę" i wiecie jak robią to w Irlandii :szok:
Dadzą mi do wypicia napój LUCOZADE DRINK..taki który można kupić w każdym sklepie...ale się uśmiałam:-D:-D:-D reszta procedur taka sama;-) to jest bardzo dobre..więc ja katorgi nie przejdę:tak:
:szok::szok::szok: lajfik, dadza Ci do picia lucozade????? No tego to jeszcze nie slyszalam:-D:-D:-D Moze niedlugo w Polsce zamiast glukozy beda dawac red bulla?:-D:-D:-D

reklama
Specjalnie byłam wczoraj w aptece i rozmawiałam z farmaceutką..:tak:pokazałam jej kartkę ze szpitala, którą dała mi położna i powiedziała że mam podejść do Tesco i kupić lucozadę 410ml. :szok::-D
Dwa razy się jej pytałam czy aby na pewno...jaja jak berety:-D:-D:-D

a mi dziś lekarz zlecił badania wątrobowe bo to że swędzi mnie tak skóra może oznaczać jakieś zmiany mam nadzieję że wynik będzie oki jutro rano krew na czwartek wynik czy któraś z was robiła takie badanie??

powiedział że jak coś będzie nie tak ponad normę to natychmiast do niego i przepisze leki odciążające wątrobę mam nadzieję że będzie dobrze nie chcę niuni truć chemią...

ja troche o tym czytalam kiedy swedzial mnie brzuch. Znalazlam informacje, ze nalezy sie niepokoic dopiero, gdy swedzi cale cialo. Moze to oznaczac problemy z watroba (cholestaza czy jakos tak). Jesli swedzi Cie tylko brzuszek - to wynik rozciagania sie skory.;-)

Mi w sumie to sedzenie przeszlo, kiedy zaczelam smarowac brzusia dwa razy dziennie, dlatego nie drazylam dalej tematu. Jak widac nie warto lekcewazyc zadnych objawow i naprawde zazdroszcze Wam, ze mozecie pytac swoich lekarzy o to co Was niepokoi. Ja tez moge, owszem, tylko zawsze slysze, ze to normalne w ciazy itp. wiec bazuje glownie na internecie i doswiadczonych kolezankach.
A badanie na pewno nie zaszkodzi. Elunia, na pewno bedziesz spokojniejsza.:tak:

Zdrowie Kobiety :: Zobacz temat - Świąd skóry w ciąży

reklama
A mnie dopadła grypa, leżę i ma dość teraz się na chwilę wyrwałam do kompa sprawdzić co nowego na forum. Leczę się barszczykiem z czosnkiem, mlekiem z miodem i LODAMI:-D na gardło najlepsze!

Do góry