reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama u lekarza

zinger to taka kanapka z KFC z chrupiącym pikantnym kurczakiem :D
W McDonaldzie nie byłam chyba z 10 lat, a pizze kocham, ale najczęsciej robię sama w domciu :)

Calzone się piecze już piekarniku, mmmm jak pachnie :>

reklama
Widzę, że nie tylko ja o jedzeniu myślę non-stop !!!

aga
mnie też ta kaczka od razu się z jedzeniem skojarzyła.;-);-);-);-)
a ja dziś zgrzeszyłam... twister w KFC (no nie mogłam się powstrzymać !!!)

Zeszłyście na temat fast-foodów a mi nie wolno ich jeść, bo zakazane mam wszystko co smażone, tłuste i z cukrem :no: ostatnio kupiłam sobie i tak frytki mrożone i w piekarniku upiekłam, nie były smażone ;-) pije ostatnio za to coca-cole zero odgazowaną, dobrze robi na żołądek i jest oczywiście moczopędna :tak:
Aga mam tak samo jak Ty, synek nie lubi jak leże na prawym boku, bo gniote mu wtedy nóżki i kopie niemiłosiernie. I też mam wrażenie jakbym miała pełno siniaków od środka, niemiłe uczucie, prawda? Ale u nas w szpitalu przy KTG można wybrać sobie bok na którym chce się leżeć, wkońcu badanie trwa jakies 30min i trzeba wygodnie się położyć.
Dziewczyny życze wszystkim miłej zabawy dzisiaj i szczęśliwego Nowego Roku oczywiście, zebyśmy wszystkie dotrwały do terminu porodu i szczęśliwie urodziły zdrowe dzidziusie :tak:

co do frytek to nie moglam ostatnio sie powstrzymac i kupilam sobie wielka paczke :-D potem jeszcze popcorn do mikrofali... :-D w koncu w ciazy mozna nieraz poszalec
a co do KFC to byla moja pierwsza w zyciu praca :-) bardzo mile wspominam i do dzis czesto odwiedzam - Twister mniammm...:-)

a tez puki pamietam:

Niech taneczny lekki krok,
będzie z Tobą cały rok!!!
Niech prowadzi Cię bez stresu,
od sukcesu do sukcesu!
Szczęśliwego Nowego Roku!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

habcia robisz ciasto, farsz, formujesz pieroga i do piekarnika:) wyszło boskie, maż mówi, że znowu się zakochał :D

ardzesh ja też nie wiedziałam co to jest ten zinger:baffled::baffled:

A na fast foody to mam ostatnio non stop apetyt jakoś tak mi się chce niezdrowego jedzenia że szok:szok::szok: a najbardziej właśnie Pizze

reklama
Do góry