reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama u lekarza

reklama
Ardzesh, mam to samo. A jak już kupię jakiś podkad czy puder to tak nie umiem go używać i leży 4 lata i w końcu wyrzucam. Też by mi się wiedza kosmetyka przydała, ja nawet kremy na twarz nie umiem sobie kupić.
Boże a myślałam że tylko ja tak mam :sorry2: Puder leży i używam tylko jak ide na wesele jakieś na przykład. Oczu to ja nawet malować nie umiem:sorry2:

A ja nie wiem czy lubie@ czy nie bo ostani raz mialam w maju 2008:)i juz nie pamietam jak to jest:) Ostanio nawet szlam po test ciazowy bo jakos sie tak "niewyraznie " czulam ale nie, falszywy alarm:)))) Hurrrra!!!!!!!!!!! Przytulam wszystkie biduleczki!!!

reklama
:-D:-D:-D:-D:-Dpo czwartym dziecku to lubie :wściekła/y:;-);-);-):tak::tak::-Dnawet jak nie lubie to i tak lubie:-p:-p:-p:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D.....
:-D:-D:-D

A do mnie wczoraj @ zawitala, lepszego dnia se nie mogla wybrac, zapamietam do konca zycia.:-p Spodziewalam sie tornada, ale nic, przyjechala cichutko, niespodziewanie i... bezbolesnie.:-) Cholercia, mam identycznie jak moja mama - Ona tez dostala pierwszy @ po 9 mies. od porodu, ale wcale mnie ta i inne zbierznosci nie ciesza, bo po drugim dziecku (czyt. mnie:cool2:) przytyla 20 kg!!!:szok:

Do góry