reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

nio i jestem :-D

talony na chłopaków faktycznie rozdane :-p :angry:
u mnie na 90 % dziurawiec :-) :-D
a tak ogólnie to wszystko oki, wszystkie wymiary w jak najlepszym porządku, dziecię rozwija się prawidłowo i miałam już dziś usg połówkowe
jedyne co to za dużo przytyłam i jestem załamana coraz bardziej tym !!!!!!!!!!!!!

reklama
Buziak nie wnikaj czy sie da czy sie nie da hihihi:-D:-p :-p wszystko sie da ,zalezy chyba od checi lekarza;-)

Alijenka no to ladnie:) ale teraz juz wiesz zeby troche stopowac. chociaz ja bym mu tam nie wierzyla:P waga sie popsula mu na bank:P

a mierzylas sie?? czy to rzeczywiscie ma sie jakos do rzeczywistosci? ja co miesiac mierze obwod brzucha, uda, ludki, i pod cyckami i patrze jak sie zmienia. w udach i lydkach mi od poczatku ciazy przybylo niby tylko 2 cm( jakbym nie zmierzyla to bym nie uwierzyla w to bo wszystko przyciasne, trzese sie jak galareta i widac po mnie), w biodrach 7 cm od poczatku:/, w brzuchu 22cm, a pod cyckami 3cm. a przytylam 2.5 kg do konca grudnia. teraz nie wiem. ale w tych biodrach u mnie jakos tak szybko poszlo:baffled: cholera ten majonez:dry:musze na odwyk majonezowy pojsc naprawde...

reklama
Ajenka, nie wiem dlaczego, ale przy dziewczynkach na ogół więcje się tyje....moze wiecej estrogenów i szybsze tycie, a przy chłopcach więcej testosteronu i mniejsze odkąldnie tkanki tłusczowej.
Jednak Ty chyba przytyłas 13 kilo, tak? To dużo.....zacznij mzoe jesc chrupkie piewczywo i nie jedz słodyczy- moze dieta cukrzycowa?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry