reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

Ajenka, nie wiem dlaczego, ale przy dziewczynkach na ogół więcje się tyje....moze wiecej estrogenów i szybsze tycie, a przy chłopcach więcej testosteronu i mniejsze odkąldnie tkanki tłusczowej.
Jednak Ty chyba przytyłas 13 kilo, tak? To dużo.....zacznij mzoe jesc chrupkie piewczywo i nie jedz słodyczy- moze dieta cukrzycowa?

avo - moja kumpela bedac w ciazy z córeczką miała nadmiar estrogenów polegający na tym, pochłaniała takie ilosci słodyczy w kazdej formie od pączków i ciast po czekoladę ze szok!!!

reklama
avo - moja kumpela bedac w ciazy z córeczką miała nadmiar estrogenów polegający na tym, pochłaniała takie ilosci słodyczy w kazdej formie od pączków i ciast po czekoladę ze szok!!!

Buziaku Kochany- ja także czytałam gdzieś,ze walsnie tak jest:) zresztą kobity włsnei przez wieksza ilosć estrogenówi mneijsza ilosc testoseronu mają własnei wiecej tłuszczu i mniej mieśni niż faceci:)

alijenka gratulacje:tak:;-)

A co d tycia to kurcze juz chyba zalezy od organizmu. wiadomo ze za duzo i za malo niedobrze, ale jedna bedzie jadla wszystko a przytyje w ciazy 8 kg, a druga bedzie uwazala i okolo 20, sprawiedliwosc:sorry2:

blond ja z Mlodym tez prawie 30 kg:zawstydzona/y:

kobietki jestem :-)
usg rewelacja! na prawdę warto wydać kasę na to!
100% dziewczynka, mega ruchliwa :-D machała do nas!!!
wszystkie wady jakie się dało w tym badaniu wykluczyć - wykluczone :happy2:
waży 375 gram
mamy przecudny film i kilka zdjęć...jestem zakochana...tatuś z resztą też :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry