reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
Kasia, Josie gratulacje! :-)

Jeśli od jedzenia pączków rodzą się dziewczynki, to ja już mogę kupować wszystko w różu ;-):-D

Serio, dostałam szajby na punkcie słodkości, co niestety widać :baffled:

No to mam duże szanse na chłopaka jednak. Raz jeden miałam fazę na pączka. Godzina 18 a mi się on ubzdurał. I dawaj po całym mieście szukaj. To był 2 miesiąc i miałam potworne mdłości, więc ta zachcianka mocno mnie zaszokowała. Ale więcej się nie zdarzyła.....

Byłąm dziś u gina, z dzidzią ok podal mi tylko obwod glowki i ile ma kosc udowa i cos jeszcze ale bylam tak zafascynowana moja dzidzia na ekranie ze nie bardzo pamietam ;D tu chyba o ta kosc chodzi -> FL 31,5mm i glowka i tu mam jakies dwie --> BPD 50,7mm i AC 174mm ogolnie wymiary malca odpowiadaja 20 tygodniowi ciazy wiec jest ok serducho bije, a co miedzy nozkami nie chcialo pokazac cos wstydliwe pewnie po mamusi ;p hehehhe badania : morfologia, mocz, i grupa krwi +rh za 10dni z wynikami badan spowrotem do gina i moze wtedy pokaze.musialam wejsc na wage i masakra od poczatku ciazy +4kg ;( a zdjecia usg malucha nie dostalam, dostalam tylko zdjecie kosi udowej i zdjecie obwodu glowki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry