reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

Melduje się i ja :) synek potwierdzony :) okaz zdrowia z serduszkiem jak dzwon :) tylko stety- niestety za duży :/ 640gr, za tydzień zrobię badanie cukru z obciążeniem i wtedy zobaczymy co dalej, ale lekarka powiedziała, ze jak coś to umówi mnie od razu z diabetologiem. Za miesiąc mam powtórzenie połówkowego.

Lekarz zalecił ponowne połówkowe z uwagi na wielkość maluszka?

Ja na wizytę idę za tydzień :) Miałam mieć we wtorek, ale lekarz się rozchorował - no cóż, też człowiek ;)

reklama
Ninki - ja miałam powtórke ze wzgledu na niezbyt wygodne do robienia USG ułożenie dziecka. Tj zasłoniła co tylko mogła :)

Ja po wizycie, szyjka się skracać zaczeła i mocno mnie skurczy, mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżec.... do tego jakiś lek na d jutro wykupie bede wiedziała do tego nospa forte jednoczesnie i magnez... jak by sie cos dzialo to szpital i na fenku do konca....

Będzie córusia na 100%. Mała podczas badania miała okropną czkawkę i ciężko było ja zbadac, skupiliśmy się na serduszku ale bije mocno:tak: mała główkę ma prawie pod moimi żebrami stąd zgaga....

powtórka z rozrywki;/ ze starszą córą jazdy zaczęłam mieć w 27tc a teraz po prostu wcześniej... Z tym że lekarz nie chce mnie fenoterolem obciążać bo mam po nim mega kołatania serducha;/ ech i tak długo dobrze się czułam:tak: na szczęście już bliżej końca;-) widać do rodzenia mnie Bóg nie stworzył:-D

Snoopy...wiesz już z czym to się je...więc będzie dobrze :) Odpoczywaj dla córci bo się nam za wcześnie rozpakujesz i zepsujesz statystyki ;)

A ja dzis mialam nieplanowane usg. Mały waży juz kilogram, wydaje mi sie ze troch duzo ale podobno jest w normie. I termin jak narazie przesuna sie na 27 maja.

reklama
snoopy trzymam za Was kciukaski aby było wszystko tak jak ma być !!!! :-D

Byłam wczoraj na wizycie ale USG nie miałam, mierzył mi tylko tętno dziecka i wszystko oki. Dziś byłam w poradni diabetologicznej i całe szczęście lekarz bardzo zadowolony z moich wyników, teraz mam sie kłuć tylko 2 lub 3 razy w tygodniu i następna wizyta dopiero za 5-6 tygodni, oczywiście dziś też miałam sprawdzane tętno dziecka i jego ruchy i też wszystko w jak najlepszym porządku !!!! :-) :-D

Do góry