PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Tak musiałam nawet nie pytaj ile........... szukam innego lekarza......POZDRAWIAMtylko nie mów że jeszcze musiałaś zapłacić za taką wizytę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak musiałam nawet nie pytaj ile........... szukam innego lekarza......POZDRAWIAMtylko nie mów że jeszcze musiałaś zapłacić za taką wizytę
Matko teraz to wszędzie zdziercy i chamstwo nieopisane...... Cieszę się z mojego lekarza chociaż na początku zadowolona z niego nie byłam... a dziewczyny ja mam takie pytanie, czy gin sprawdzał wam piersi?? Bo mój tego nie zrobił i nie które dziewczyny mówią że lekarz który "nie pomaca" to nie lekarz....

MIałam przepisane 50g po godzinie, wynik 166, gdy norma <140. Chyba mam cukrzycę
Muszę poczekac do poniedziałku i zadzwonię do swojego gina...zobaczymy co on na to?
)Trzymam kciuki aby tak było !!!U mnie wyniki badan oddawane są z normami zapisanymi z boku...sama nie wiem....może to tylko nietolerancja glukozy a nie cukrzyca (oby)