reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

Iwon u nas na IP jest usg i chyba robia takie szybkie, chociaz w poprzednim szpitalu nie robili. no ale ta glowke to rekoma mozna wyczuc w sumie przeciez to przy badaniu przy porodzie na pewno by zauwazyli:)

reklama
No tak ja po wizycie usg nie było., ale wyniki dobre, morfologia 13,8, bakterii w moczu brak, szyjka zamknieta twarda, rozwarcia nie ma, oznak porodu brak:no:

Agulex to przecież dobrze, co Ty w 34 TC chcesz rodzić? Daj dziecku jeszcze pobaraszkować w ciepełku :-);-)

No może jeszcze nie chce rodzić, bo torba nadal nie spakowana, ale tak za 2-3 tygodnie to juz mogłabym.

No i niepotrzebnie się martwiłam :)
Monia ułożona główkowo, szyjka długa i zamknięta na 4 spusty, wszystko ok, na te twardnienia brzucha mam brać no-spę a codziennie mam brać magnez.
Dostałam skierowanie na USG w 38 tc :) Także zrobię w Medicover :)
następna wizyta za 3 tygodnie czyli 4 czerwca a USG będę miała 12 czerwca.

u nas prz przyjęciu do porodu robia wszystkie badania. I ktg, i usg i jeżeli brak jakis badań krwi czy też posiewu to tez robią.

reklama
Hejka:-)
ja po wizycie, mała waży 2548gr szyjki nie ma, rozwarcie na 1,5cm wiec małej się nie spieszy
p.gif
ułożona główkowo (a ja się bałam że będzie pośladkowo bo w żebra mnie waliła a okazało się że ona kuperkiem tak pod żebra się chowa:-D) spokojnie do terminu powinnam dotrwac
laugh.gif
po 28 mam calkowicie odstawic fenoterol i jak do 10 nie urodzę zglosic się do lekarza 11 czerwca
wink2.gif

Do góry