Ag - KrK 89
Fanka BB :)
Baśka sto lat dla synka! niech rośnie zdrowo;-)
Koralikowa niestety płatna na darmowe zajęcia się nie dostałam. Ale trudno pierwsza dzidzia więc idę, program mają ciekawy, mam nadzieję, że dowiem się wszystkiego i nie będę żałowała pieniążków ;-) dobrze, że załapałam się na zniżkę 30%
Dopiero wróciłam do domu humor od razu lepszy bo kupiłam buty takie jak chciałam
i leginsy a zaraz zbieram się do łóżka i do wygrzewania;-) pani w aptece poleciła mi syrop dla kobiet w ciąży *spam* mam nadzieję, że pomoże.
Koralikowa niestety płatna na darmowe zajęcia się nie dostałam. Ale trudno pierwsza dzidzia więc idę, program mają ciekawy, mam nadzieję, że dowiem się wszystkiego i nie będę żałowała pieniążków ;-) dobrze, że załapałam się na zniżkę 30%

Dopiero wróciłam do domu humor od razu lepszy bo kupiłam buty takie jak chciałam
i leginsy a zaraz zbieram się do łóżka i do wygrzewania;-) pani w aptece poleciła mi syrop dla kobiet w ciąży *spam* mam nadzieję, że pomoże.
Ostatnia edycja:
no wstyd się przyznać , ale mam ;-) nawet walizkę spakowałam i reklamówę z podkładami itp ... czekam jeszcze na przesyłkę z allegro bo wczoraj zamawiałam , ale liczę że po niedzieli przyjdzie bo kurierem brałam ... Ikea dziś nie wypaliła więc z wanienki nici ... Za to mamusia dzwoniła że kilka rzeczy dla chłopaków kupiła więc pewnie znowu pranie będzie 

dziś za to obkupiłam się w ciuchlandzie w ciuszki słodziachne dla maluszka i to za szt po 2 zł :-)aż w szoku byłam :-)