reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Baśka sto lat dla synka! niech rośnie zdrowo;-)
Koralikowa niestety płatna na darmowe zajęcia się nie dostałam. Ale trudno pierwsza dzidzia więc idę, program mają ciekawy, mam nadzieję, że dowiem się wszystkiego i nie będę żałowała pieniążków ;-) dobrze, że załapałam się na zniżkę 30%:-D
Dopiero wróciłam do domu humor od razu lepszy bo kupiłam buty takie jak chciałam:happy2: i leginsy a zaraz zbieram się do łóżka i do wygrzewania;-) pani w aptece poleciła mi syrop dla kobiet w ciąży *spam* mam nadzieję, że pomoże.

Ostatnia edycja:
reklama
mamuska oszukane hee,,ide zerknac na watek z przepisem dokladnym...
basia no to fajnie ze wypis jest,,no te tygodnie ci leca...
mamaktosia i reszte masz.ciuszki,recznik,do mycia kapania itp itd...?????????? a dla siebie???

Koralikowa - :sorry2: no wstyd się przyznać , ale mam ;-) nawet walizkę spakowałam i reklamówę z podkładami itp ... czekam jeszcze na przesyłkę z allegro bo wczoraj zamawiałam , ale liczę że po niedzieli przyjdzie bo kurierem brałam ... Ikea dziś nie wypaliła więc z wanienki nici ... Za to mamusia dzwoniła że kilka rzeczy dla chłopaków kupiła więc pewnie znowu pranie będzie :tak:

Ag - KrK 89 gratuluję udanych zakupów:tak: i zdrowiej:tak:

mamaktosia pozazdrościć, wprawdzie ja mam dla siebie prawie wszystko oprócz tego, co w aptece będzie musiał mi mąż dokupić i polecą położne, ale reszta spakowana, a dla dzidzi jeszcze nie tak wiele:tak: Ale w tym tygodniu nadrobię i zostanie tylko łóżeczko, wózek i nosidełko:tak: bo ciuszki dostanę jednak od kuzynki:tak:

Mężuś wrócił, nakarmiłam go i znów prasowałam, tym razem koszule, jak ja tego nie lubię;-) Teraz błogie lenistwo;-)

Kamilek zasnał więc ja mam chwilkę dla siebie...wreszcie:sorry2:
Zaraz wskakuję do wanny a potem do łózka i planuję coś obejrzeć w tv fajnego tylko nie wiem czy coś godnego uwagi leci:dry:
mamaktosia tak szczerze mówiąc to ja nic prócz piżamy nie mam dla siebie do szpitala do porodu aż wstyd jakoś ciągle zapominam o tym i torba nadal nie spakowana a jak muszę na szpital to na szybko się pakuję.Muszę jednak się w końcu za to zabrać bo to tuż tuż :zawstydzona/y:

jezu ja oprócz torby nie mam nic :szok:dziś za to obkupiłam się w ciuchlandzie w ciuszki słodziachne dla maluszka i to za szt po 2 zł :-)aż w szoku byłam :-)

no czas obkupić siebie....

Chłopaki skręcają kołyskę , a mi się krew w żyłach gotuje , bo rozpierniczone wszystko na podłodze , telefon dzwoni co 5 min , na stole kasa fiskalna rozbebeszona , wszędzie narzędzia się walają , instrukcje , kot śpi na mojej poduszce , a syn się tak podniecił że lata po całym domu jak szalony ... chyba idę się napić .... mleka ;-)

reklama
mamaktosia to Ty zwarta i gotowa widzę :) Nie patrz na bałagan, relaksuj się i pij...mleko oczywiście ;)
Baśka wypoczywaj ;)
oregano chyba na dobre się wzięłaś za pranie i prasowanie, bo coś Cię nie widać dzisiaj :):):)
My z M zjedliśmy słodką kolację - muffiny i murzynka :P
Szwagier przywiózł mi dziś grzybków od Teściowej, więc część uduszę do jajecznicy na śniadanko ;) a część zamrożę to w tyg grzybowa będzie;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry