reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam dziewczyny, 2 dni nie odpisywałam, ale zaglądałam z komórki. Strasznie bolał mnie żołądek, chodziłam aż do rodzinnej to mówiła na noc gryźć Gaviscon. W aptece nic m nie dal, nospe mówili brać. Jest mi lżej po tym. A w nocy miałam sen, poród, czułam te bolesne skurcze porodowe, aż się obudziłam, a tu rzeczywiście mi bolało ale żołądek
xlaugh.gif.pagespeed.ic.3EWxJjzyNf.webp

Dziś naciągałam się zakupów, robiłam paczkę dla męża. Aż mi brzuch się rozbolał, ale nospa pomogła. Strasznie dobija mnie ta samotność. A kolegę męża to poprosiłam już żeby do domu po rzeczy przyszedł. najgorsze, jak dla mnie są zakupy

reklama
Dziewczyny nie straszcie z pakowaniem toreb bo ja miałam zamiar zacząć pakować w listopadzie jakoś:zawstydzona/y: z kosmetyków to prawie nic nie mam dla siebie tylko koszule , majtki siatkowe i podkłady;-) w takim razie pod koniec tego miesiąca muszę mieć już przygotowana torbę dla siebie i maluszka :-D

ja torby tez jeszcze nie mam spakowanej, jeszcze wszystkich rzeczy nie mam.. caly czas pochlania mnie remont :) ale dzisiaj kupilismy dla mojego malego kołyske z materacykiem i calym wyposazeniem i do tego taki sliczny kombinezonik na wyjscie ze szpitala :D

Angelika - to widzę że dzień kołyskowy ;-) a jaką kupiliście ? u nas stanęło na coneco nana brązowo , beżowo , ecri w paski i kropki , strasznie mi się podoba

Marika - współczuję bólów , mnie cały czas coś boli , albo macica , albo pęcherz , albo żołądek i chyba się już przyzwyczaiłam. Brałam gaviscon na początku ciążynazgagę , ale mi się po nim chciało :baffled: ...wolę reni ...

Ag-krk - spokojnie , ja to jestem nadgorliwa i dlatego mam już wszyxtko , a z torbą do szpitala to stoi od 4 tc , tylko co jakiś czas majtasy zmieniam na większe :-D z synem byłam 5 razy w szpitalu , więc tym razem spakowałam się za wczasu ..

mamaktosia no Ty jak takie przeżycia masz to się nie ma co dziwić... A swoją drogą to bardzo fajne są te kołyski. My mamy zwykłą drewnianą.
Ag Krk ja też się pewnie w listopadzie będę pakować. Dla siebie to mam tylko koszulki, majty i podkłady. Najpierw wyposażam Małego, a potem siebie ;)
Marika, Angelika widzę, że wszędzie remontowo...

Mamuśka - my też planowaliśmy drewnianą , ale jak zobaczyłam tą to umarłam ;-) jeszcze bardziej podobał mi się zen z FP ale po pierwsze jak przeczytałam że wnętrze gondoli ma 68 cm :szok: to znaczy na 2 miesiące ...syn urodził się 60 cm ... za to ze stelażem jest ogromna i zajmuje dużo miejsca. Pozatym cena używanej to minimum 500 zł :baffled: plus przesyłka i to na 2 mc tylko i pomysł umarł w butach ...

Pogoda prześliczna , tylko zimno , ale o dziwo mieszczę się w płaszczyk , no idealnie nie leży :-D ale będzie mi ciepło . Miłego dnia !

reklama
Witam się sobotnio;-) brrr ale zimno! ale słoneczko ładnie świeci, więc może nie będzie tak źle:-) pranie się pierze, zaraz trzeba na zakupy iść i sprzątanie czeka.. lepiej mieć torbę spakowaną bo w razie czego nie ma paniki , więc do końca tego miesiąca muszę tn temat ogarnąć:-D miłego dnia wszystkim!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry