Marika30708
Fan(ka)
Witam dziewczyny, 2 dni nie odpisywałam, ale zaglądałam z komórki. Strasznie bolał mnie żołądek, chodziłam aż do rodzinnej to mówiła na noc gryźć Gaviscon. W aptece nic m nie dal, nospe mówili brać. Jest mi lżej po tym. A w nocy miałam sen, poród, czułam te bolesne skurcze porodowe, aż się obudziłam, a tu rzeczywiście mi bolało ale żołądek
Dziś naciągałam się zakupów, robiłam paczkę dla męża. Aż mi brzuch się rozbolał, ale nospa pomogła. Strasznie dobija mnie ta samotność. A kolegę męża to poprosiłam już żeby do domu po rzeczy przyszedł. najgorsze, jak dla mnie są zakupy
Dziś naciągałam się zakupów, robiłam paczkę dla męża. Aż mi brzuch się rozbolał, ale nospa pomogła. Strasznie dobija mnie ta samotność. A kolegę męża to poprosiłam już żeby do domu po rzeczy przyszedł. najgorsze, jak dla mnie są zakupy
z kosmetyków to prawie nic nie mam dla siebie tylko koszule , majtki siatkowe i podkłady;-) w takim razie pod koniec tego miesiąca muszę mieć już przygotowana torbę dla siebie i maluszka 
...wolę reni ...
to znaczy na 2 miesiące ...syn urodził się 60 cm ... za to ze stelażem jest ogromna i zajmuje dużo miejsca. Pozatym cena używanej to minimum 500 zł