Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mój mąż ma cały zestaw śrubokrętów i śrubokręcików - takie rozkręcanie to jego pasja;-) Kasiu - sprawdź w jakimkolwiek hipermarkecie - czesto można kupić zestawy maleńkich śrubokrętów (,,precyzyjnych") za grosze
Nieistotna - się nie martw. to znaczy,że płodność wróciła i można się starać o drugie;-) Anita - przelałaś za mnie 6 zeta za dużo. Teraz ja ci wiszę kasiu - melduj na bieżąco walkę z e śrubką:-) Będziemy ci kibicowac
poczytałam ładnie o kleszczach sku rwielach i po prostu zrobie młodej badanie krwi w kierunku:
Borrelia burgdorferi IgG , Borrelia burgdorferi IgM, Borrelia burgdorferii-genet
bo jak choroba może się objawić np. 15 lat od ukoszenia to z leksza prze ******
Milka nie martw sie, bedzie ok, ja w ciazy milam kleszcza i tez byl czarwony slad pare dni. trzeba zwracac uwage czy sie nie robi obrzek!
pierdzielone scierwa skad to sie bierze!!!!!!!!!!??
Nieistotna no to pieknie, przeciez cycolisz