Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam już śrubokręty za 8 zł zestaw Ale okazało się, ze najlepszy z mężów zepsuł śrubkę przy wierceniu w niej nożem i śrubka nie ma już krzyżyka tylko kółko i się nie da odkręcić. No więc mam nadzieję że mi się naprawi samo. :-)
tak, Kasiu - teraz ratuje malutkie precyzyjne wiertełko - tez za grosze ale jak miłka mówi - dla zaawansowanych pasjonatów - mój mąż takie śrubki przerabiał już nieraz:-)
hej dziewczynki
my dzis w londynie mamy tropiki:-)
wiec ja jako super pomyslowa mama zrobilam basen z wanienki, wylozylam mlodego na dmuchany materac a na sznurkach od prania zawiesilam przescieradlo- jako baldahim coby mu slonce nie dokuczalo
hehe
ale mial bruniasty frajde w wanience smial sie w glos
cos mi sie wydaje ze on chce raczkowac bo nie tylko podnosi sie na lapkach, on od wczoraj odrywa brzuch od ziemi
a jeszcze nie siedzi
kasia moj tato tak nozem srubki zawsze zalatwial:sick:
a ja dzisiaj ide na jakas wypasiona impreze finlandii, bardzo pozadane wejsciowki w miescie hehe
mlody zostaje z opiekunka i idzioemy
chociaz musze wam powiedziec ze przez ta pogode to mi sie nic nie chce