reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar na party , połowa dziewczyn z mężami jak Bóg przykazał ,a ja jak zwykle sama :baffled:
na forum , które od pewnego czasu jest moją jedyna rozrywką :baffled::dry:
czuje się żałośnie :baffled::sick::-(:eek:
ku rwa juz nie wiem co to weekend - wszystkie dni takie same :-(
niedobrze mi :sick::-(:baffled::dry:

reklama
Anita....
mó mąż śpi od dwóch godzin trzepnięty orzechówką
siedze sama, gram w jakieś samoloty,
włażę od czasu do czasu na forum, oglądam dno pt jak oni śpiewają....
Witaj w kubie;-)

a ja sie wnerwiam, bo na nic nie mam czasu... ani posprzatac, ani posiedziec na bb (mam niesamowite zaleglosci, bosz, gdzie te czasy, gdzie ani jednego posta nie pomijalam!), ani obejrzec niczego, ani poczytac.. niby nic takiego nie robie, a tyle tego..
kiedy ja wam wstawie te zdjecia z turcji.. demyt!!! jest ich 62 :cool2: chyba jakis slideshow pierd olne..

moja siostra miala OSIEMNASTKE przedwczoraj, wczoraj impreza.. bosz.. kiedy ta gowniara dorosla..? a co sie ze mna dzialo w tym czasie..? szok.. umowilysmy sie na piwo :-)
aha, na urodzinki ZROBILA TATUAZ!! hehe.. moja mala sis..

aha, sa nowe aukcje na allegro :cool2: zapraszam!
ps, nonek - lalki agatki poszukam w poniedzialek, kolek mam wpizdu, ale jeszcze nie wystawialam, zrobie to dla ciebie tez w pon :-)

ide spac.. calusy..!

ps po imprezie mlody dal nam pospac, z godzinka przerwa na zabawy z nim w naszym lozku spalismy do 11.40!!!

Hej hej. Najwyżej poniosę do jakiegoś zegarmistrza pobliskiego, żeby śrubkę usunął jak się zepsuje aparat na dobre. Dzięki za rady, nie wiedziałam o tym wiertełku, przy okazji zakupię, pewnie się przyda. :-)

Byłam wczoraj na piwie z kumpelą, było super! Fajnie tak od czasu do czasu wyjść.
Napotkałyśmy jakichś dziwnych na maksa angoli na rowerach (chyba jacyś sportowcy, bo sami faceci), co pili i co chwilę coś dziwnego robili (a to kładli się na stołach, a to gdzieś biegli śpiewając la bambę). Normalnie zakręt :dry: Napotkaliśmy znajomego, potem dziwnych ludzi w knajpie...

Darek jako opiekunka znakomity - mały pożarł jak mnie nie było 600 ml kaszy :szok:
Jakaś masakra. :szok: Żarłoczny :szok:
Ja właśnie odciągnęłam kumys i nawet nie mam kaca :-D;-) zaraz uciekam na zakupy..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry