reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja tez chciałam mirene (po dzieciach wsiech) ale moje kochanie stwierdziło ze nie wyobraza soebie ze tam cos siedzi i on tam nie to nie dla niego :-D

Hehehehe:-D

A ja tam miałam gdzieś rozterki Pawła:tak:
w końcu to my, kobiety zachodzimy w ciąże
a facetom tak straaaaaasznie trudno jest się zabezpieczać:baffled:
wybór - bezpieczny sex, albo wara ode mnie;-)

Wow ale napłodziłyscie:szok:

Roni normalnie sie uśmiałam z pracki chałupniczej.

U nas generalnie gumki . Tabsy odpadają mój organizm nie toleruje 3 różne próbowałam i DZIĘKUJE:wściekła/y::cool2: a spirala jakoś obawiam się moja siora kiedyś miała i nam zemdlała i nie mogliśmy ją ocucić i wina podobno w spirali była (było to kilka lat temu).

U nas ze spaniem musimy od początku uczyć "uśnij wreszcie" :wściekła/y:na wyjazdach ta metoda sie niesprawdziła:no:, później mała chorowała i też d...:baffled: Generalnie nie jest źle ale zasypia koło 22 i w nocy potrafi sie obudzić, a że ja wygodna to hyc mała do nas i jak Kate spanie do rana;-) razem.

No mi tez się od paru dni budzi. Niby zęby ale po paracetamolu też się budzi, więc olałam i nie daję. Mi się zdaje że się chce przytulić i tyle. Przytulony zasypia sam od razu i daje wyjśc z pokoju bez płaczu.
Gorzej że trzeba tam do niego leźć...
Na szczęście tata chodzi ;-)

Mi koleżanka powiedziała, że dziecko tak bardzo chce do mamy/taty i budzi się w nocy jak ma duże skoki rozwojowe - może akurat koło roczku tak jest? Przeważnie dwa tygodnie i problem znika ... no to czekam na znik :sorry2:;-):-D

Kurcze, wszyscy moderatorzy :-D:szok:

Kulka, na przykład koło 50tki moze się okazać że nie możesz mieć dzieci ;-);-):-D:-D

Scarlet, no właśnie właśnie... od razu widać które genialne będą :-p

reklama
Scarlet, no właśnie właśnie... od razu widać które genialne będą :-p

Raczej nie.
Pamiętam program w TV o kolesiu, który wytrzelał kolegów ze szkoły. Źle się uczył i był zfrutrowany. Matka opowiadała, że jako małe dziecko był zdolny bardzo. Zaczoł chodzić w 9 miesiącu i mówił bardzo szybko. Niepamiętam dokładnie, ale to było jakoś berdzo wcześnie. I co? I psychol z niego. Potem wypowiadał się psycholog, że widocznie był zbyt ambitny. Koszmar.
Moim zdaniem ewentualną genialność naszych dzieci będzie widać za pare lat. Teraz poprostu jedne szybciej łapią a inne wolniej i nie ma się co chandryczyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry